1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd do mojej konsoli ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nowaciu, Maj 16, 2013.

  1. Nowaciu

    Nowaciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Witam. Przeglądnąłem parę tematów i nigdzie nie mogę znaleźć, padł mi laser w napędzie Philips&Liteon. Moje pytanie dotyczy tego - jaki napęd mogę wsadzić do mojej konsoli albo z jakiego napędu mogę przełożyć laser, czy może każdy napęd można sparować z konsolą? ( Niestety nie posiadam komuptera PC ale jak będzie trzeba to jakoś sobie poradzę ) Konsola sama w sobie ma jakiś stary dash...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli napęd ma sprawną mechanikę to wymień tylko laser (taki sam jaki masz napewno masz napisane oznaczenia lasera )jeśli się nie znasz daj do serwisu,bo możliwe że będzie trzeba kalibrowac. Jeśli chcesz wymienić napęd to najlepiej na taki model jaki masz.
     
  4. Nowaciu

    Nowaciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tyle wiem, bardziej chodzi mi o to, czy laser z Benq będzie pasował do Liteona i odwrotnie...
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie bedzie, laser musi miec takie samo oznaczenie, na allegro podaja oznaczenia oraz do jakich modeli pasuja, aha i nowego lasera nigdy nie trzeba kalibrowac
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    @up serio??

    Laser z benqu pasuje do liteona....... Bez problemu.

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. Nowaciu

    Nowaciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Właśnie tak myślałem ale nie byłem pewny, dzięki wielkie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum