1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd do Xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JohnnyX, Lipiec 1, 2011.

  1. JohnnyX

    JohnnyX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki jest teraz najlepszy napęd do Xboxa 360 (wersja zwykła, nie żadne slimy) ?
    Kumplowi napęd padł i rozgląda się za nowym. Nowy napęd będzie przerabiany.

    Pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taki sam jaki miał kolego jak chcecie grać na spoofie nie odpalą wszystkie gry. Kolega musi mieć DVD Key swojego napedu do tego jeszcze.
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nowy ,ale model który był w konsoli.

    Wszyscy są zgodni.
     
  7. JohnnyX

    JohnnyX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten napęd co się popsuł, to nie czyta płyt, więc myślę że serwis sobie dvdkey'a wyciągnie.
    Czy coś będzie nie tak jeżeli wsadzi się napęd innej firmy niż tej co stary napęd zrobiła ?
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Właśnie na innym napędzie niż oryginalny są problemy z tymi 2ma najnowszymi aktualizacjami dasha.
     
Wczytywanie...

Poleć forum