1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd i jak wyciągnąć klucz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hannn, Lipiec 31, 2012.

  1. Hannn

    Hannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    Witam !
    Chciałbym zreflashować xboxa premium z wgranym LT + 2.0 i wgrać LT + 3.0 ale niestety nie wiem jaki napęd w nim siedzi i jak wyciągnąć z niego klucz. Zależy mi na tym aby obeszło się bez dodatkowych sprzętów typu Probe V3. Data produkcji konsoli 2009-03-01. Proszę o pomoc.
    Z góry THX.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    wychodzi że napęd 16d2s więc jak nie masz klucza z poprzedniej roboty to bez probe nie zrobisz
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Skoro nie wiesz jaki masz napęd to porównaj tacki z tym obrakiem i bedziesz wiedział [​IMG]
    Bez probe sie na bank nie obejdzie i proponuje aby zrobił Ci to ktoś kto sie tym zajmuje, zaoszczędzisz czas i nerwy.
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    bez probe się nie obejdzie.Możesz kupić takie coś za około 50 zł albo jak się nie boisz że spalisz napęd to możesz zrobić probe własnej roboty.
     
  7. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    wystarczy kabel zasilania napędu igła i przełącznik no i wiedza którą znajdziesz na forum lub google tutorial flash liteon mi sie udało ale spędziłem wiele godzin czytając
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
Wczytywanie...

Poleć forum