1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaki napęd jest w x360 z 2009r

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuba290.94, Marzec 3, 2010.

  1. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    witam jaki napęd ma x360 jasper z 2009 r to jest liteon??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak liteon
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Lite-on V2-V3
     
  5. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    tak jest to liteon , najgorzej jak ci się trafi v3 trzeba lutować przy przeróbce ( jeżeli chcesz przerabiać) :)
     
  6. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    własnie zastanawiałem się nad przerobieniem co ty na to a jak sprawdzić tą wersje te np.v3
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie sprawdzaj jaka masz wersje i idz przerob u fachowca. Co Cie to obchodzi jaka masz wersje jak sie na tym nie znasz i tak.
     
  8. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    ja np kupiłem wersje z lego batmanem i pure z 31.8.2009 i miałem v3
     
  9. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    od 27 czy 28 sierpnia 09 sa v3
     
  10. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    a to po dacie można zobaczyć kto siedzi w xboxie pewnie się zna
     
  11. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    to pewnie w m$ chcieli zabezpieczyć klocka przed przeróbką :D
     
  12. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    no nie udało się im :) ale i tak trzeba lutować ;(
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    v3 spotkalem najwczesniej w konsoli z 15.09.2009, wszystkie wczesniejsze to v2. wiekszosc przerabiaczy wprowadza was w blad i placicie duzo wiecej a macie zwyklego v2 :p
     
  14. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    JA mam na 100% litona v3 :) a mam z 31.08.2009
     
Wczytywanie...

Poleć forum