1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd kupić bo orginał padł

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gufi96vp, Marzec 6, 2012.

  1. gufi96vp

    gufi96vp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam w konsoli posiadam napęd liteon 83850C i prawdopodobnie padł tak mówił mi gościu do którego zawiozłem kloca i teraz jaki lepiej kupić bo na allegro sa głownie 93450C oraz 74850C i pytanie brzmi który lepszy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Raczej nie ma miedzy nimi jakis istotnych roznic, wiec na chlopski rozum najlepiej zainwestowac w naped mniej eksploatowany i tanszy :7
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bez znaczenia bo i tak wgrasz mu soft 0251...weź ten mniej wyeksploatowany
     
  5. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
  6. gufi96vp

    gufi96vp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi chodzi czy któryś jest lepszy cichszy czy co tam innego które faworyzuje jakiś konkretny napęd a co do lasera to moj jest raczej dobry bo elektronika padła. konsola była kupiona w 06.2010 i przez ok rok chodziła ok 2h tygodniowo a później z dyskiem i jeszcze rzadziej wiec laser myslę że prawie nowka jest :p tylko elektronika została w trakcie Flashu uwalona
     
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Ktoś Ci przerabiał ? Jak ktoś to niech kupuje nowy napęd. Masz key'a napędu ?
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Jak popsul niech odkupi partacz jeden.


    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  9. gufi96vp

    gufi96vp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    braciak rodzony przerabiał i na moją prośbę i konsola była wspólna wcześniej przerabiana była przez speca i klucz mam. Chociaż obecna ocena że to wina była wydana przez innego, chociaż nie jestem pewien na 100% czy to na pewno napęd bo konsola ładnie świeci się na czerwono, chociaż odłączanie i podłączanie zalinania napędu przez 4h mogło go zabić bo napęd nie chciał przejść w vender mode
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kup Liteon'a. Model jest bez znaczenia, bo nowy Dash zmieni go w 02510C. Pamiętaj, żeby wgrać do niego FW ze starym kluczem.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak konsola bez podlaczonego napedu swieci na czerwono, to lipka ;)

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. gufi96vp

    gufi96vp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze pytanie czy można przełożyć elektronikę z innego napędu?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tej samej marki tak, lecz trzeba zrobic flash kluczem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. gufi96vp

    gufi96vp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam jeszcze pytanie czy mogę do swojego napędu wrzucić samą elektronikę z innego napędu np z v1 lub v3 ? czy musi być konkretnie od v2 ?
     
  15. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Moze byc od v1, v2 i v3 wszystko takie same.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  16. artooo

    artooo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak z czystej ciekawości spytam.. Przed włożeniem nowego napędu trzeba dograć tylko klucz? Rozumiem, że jak jest nowy dash to napęd zostanie po włożeniu przeflashowany na nowy firmware. Czyli trzeba ponownie wyjac napęd i wrzucić LT? Czy przekombinowałem i można poprostu wgrać LT do wersji 0251, poskładać i grać?
     
  17. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Zależy czy mialeś już wgrywany dashboard (zdaje się, że 13599), który zmienia napędy lite-on'a w 0251.
     
  18. artooo

    artooo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z wcześniejszymi dashami niż 599 sprawa jest dla mnie jasna. Ale jak w konsolce jest najnowszy a wkładam nowy napęd 16d2? Konsolka go zaktualizuje? Czy można od razu wgrać "LT 0251"?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Powinno przerobić napęd na 02510C.
     
  20. artooo

    artooo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum