1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki naped ma XBOX360 Super Elite Final Fantasy XIII Special Edition

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darks89, Kwiecień 25, 2010.

  1. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak jak w temacie, orientuje sie ktos moze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Liteon V3
     
  4. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tym 1 sposobem. Bez lutowania się nie obejdzie.
     
  6. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki za odpowiedz.
     
  7. karimata

    karimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    a orientujecie się jaki napęd ma X360 Elite 120GB w zestawie z GTA Episodes from Liberty City?
     
  8. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    ten sam bo taki wlasnie zestaw posiadam
     
  9. karimata

    karimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    aha czyli naped LiteOn Philips? i jeszcze jedno czy jest możliwość ,żeby był to Benq czy wszystkie zestawy z GTA:EP maja LiteOn?
     
  10. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    wszystkie nowe z tego roku ponoc byl nawet okrzykniety nieflaszowalnym ale wyszlo jak zwykle :)
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    niekoniecznie v3. Wszystko zalezy od daty produkcji.
     
  12. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja Xboxa elite kupiłem chyba grudzien 2008 mialem wtedy w zestawie kung fu panda i lego indiana jones.Czy mam w nim naped liteon?czy to oznacza ze chodz mi nowe nie orginane gierki?
     
  13. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Masz lieona v1 na 99%. Wszysko zależy od tego jaką masz przeróbkę. Jak przerabiałeś w okolicach stycznia 2009r to masz iXtreme 1.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum