1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd w konsoli?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alladyn1204, Kwiecień 7, 2012.

  1. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie jak mogę sprawdzić jaki mam napęd. Na pewno jest to liteon. Ponoć po zmianie dasha 14719 jest ono najnowsze. Mam kilka pytań.
    1. Robiłem wczoraj flasha i aktualizację dasha, gościu mi powiedział, że nie da wgrać LT 3.0 na mój napęd bo mam za stary. Znalazłem na necie, że po aktualizacji dasha zmienia się firemware napędu na 0272 czy coś takiego i czy to jest prawdą i nie mogę wgrać flasha na mój napęd?
    2. Jestem świeżym nabywcą xboxa 360 wymieniłem za xboxa i telefon. Czy można ściągać dema gier na PC i wrzucać je na pendriva i z niego grać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ad. 1
    [​IMG]

    Ad.2
    TAK
     
  4. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Napeno jest to liteon bo są dwa żółte kabelki. Tylko czy mogę wgrać na niego sobie LT3.0
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  6. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak możesz, pełno o tym w dziale LT.
     
  7. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gostek mi zrobił LT 2 a nie 3. Czekam aż mi klucz wyśle napędu.
     
  8. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    P.s I zaktualizował mi dasha tylko że jak chcę się połaczyć do live to wyskakuje mi żeby dasha zaktualizował a mam go aktualnego. Zaktualizować go i wgrać flasha?
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zaktualizuj, potem wrzuć LT 3.0 do napędu i będzie git.
     
  10. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podeśle mi ktoś poradnik jak się wgrywa? i pliki do LT3?
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  12. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeszcze mam jedno pytanie bo kolega mi mówi że do flashowania potrzebny jest chipstet na płycie VIA. Ja mam nForca będzie działać?
     
  13. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przepraszam chipstet jest AMD® 760G and SB710 Chipset
     
  14. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Chipset VIA jest zalecany ale na innych też działa. Podłącz napęd do kompa, i zobacz czy będzie widoczny w JF. Wydaje mi się, że na sb710 powinno być wszystko ok, ale na 100% nie jestem pewien.
     
  15. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok sprawdzę później a jak wyciągnąć klucz z napędu bo gostek nie chce mi podać.
     
  16. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  17. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale ja mam klucz tzn gościu go ma co mi go przerabiał i chcę od niego go wziąść.
     
  18. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    To co za problem , niech kolo Ci wrzuci klucz na plyte cd/pendriva/e-mail


    Dokładnie kolego ~akir:biggrin:
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Piszesz ze nie masz, zaraz ze masz. To co ty chcesz ;). Jak nie masz wyciagasz jak masz to uzywasz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  20. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bo ja tako to jest ten kod tylko czekam aż mi kolo go wyśle on jest tutaj na forum.
     
  21. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Że co ?? :)

    Może kolo wali w chu.. i nie chce Ci przeslac :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum