1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mikiq1w2, Styczeń 8, 2010.

  1. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    Witam wszystkich serdecznie !!

    Ostatnio kupiłem sobie nowego XBOX 360 Arcade z 3 gramy: Pure, Lego Batman i Banjoo Kazooie Nuts&Bolts, data produkcji mojego XBOX to - 2009.08.04 i tu moje pytanie czy ktoś kupował tą konsolę i poszedł do serwisu lub sam ją rozbierał i wie jaki w środku siedzi napęd? Pytam się bo chciałbym go sflash'ować. Pytam się też dlatego, że mieszkam na wsi i daleko mam do jakiego kolwiek serwisu, w którym to robią, a nie chcę jechać tam dać XBOX to rozbiórki i pocałować klamki, bo napęd będzie LiteOn v3 ;/

    Z góry dzięki za odpowiedzi

    Pozdro !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
  5. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Liteon v2 ale i v3 przerobią w tej chwili każdy przerobią tylko że v3 najciężej najdrożej i trudno spotkać kogoś to tak mówię na przyszłość żeby cię z błędu wyprowadzić żebyś herezji potem nie głosił

    bo v3 dopiero od 2009-09-01 wsadzają
    sorki że post pod postem

    Edytuj posty!!//slon
     
  6. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    Gdy pisałem do serwisu, który jest najbliżej mojej miejscowości pisali, że nie przerabiają LiteOn'ów v3 tylko v2 i starsze napędy, a koszt wgrania iXtreme 1.61 do owego napędu to 70 zł .

    A jaki flash bardziej polecacie - iXtreme 1.61 czy 1.6 non stealth ?

    Edytuj posty!!//slon
     
  7. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    widać byłeś w serwisie gdzie albo nie mają sprzętu odpowiedniego albo boją się zepsuć bo skoro serwis mówisz to wykluczam że jakiś lojtek nie umie przerobić

    sam nawet nie wiem oba maja plusy i minusy niby 1.61 nowszy a trochę to dla mnie jak oddzielny ixtreme ale to tylko moje zdanie
     
  8. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    Sprzęt mają CK3 Pro, nie byłem w tamtym serwisie tylko pisałem e-mail'e, a i mój kuzyn flash'ował tam Xbox'a, a ma napęd HITACHI i upgrade flash'a ma za darmo. Z tego co wiem to v3 się lutuje, pewnie dlatego nie chcą ryzykować, że coś uwalą. Jak myślicie ? Z tego co przeglądałem na allegro.pl, to mało osób podejmuje się flash'u liteon'a v3.

    A tak wracając do tematu, to może wypowie się ktoś to posiada ową konsolę, z podobną datą produkcji lub kupował z tym zestawem ?
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Bo większość albo boi się coś zwalić i ponosić kosztów albo to jakiś łepek 20 lat i nie umie po prostu.
     
  10. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    No to jest serwis, który istnieje już odkąd pamiętam . video-play.pl możecie zobaczyć. Przerabiają wszystkie konsole od PSX po Wii, PSP, XBOX'y itd., więc wątpie w to, że nie umieją, lecz chyba boją się coś zepsuć.
     
  11. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Liteon v2 bo mam konsole z tej samej rewizji?
     
  12. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    Aha dzięki .
     
Wczytywanie...

Poleć forum