1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki naped ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vorti, Czerwiec 9, 2010.

  1. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcialbym sie was zapytac , jak myslicie w ktorej z tych 2 ofert bedzie liteon v1 lub v2, moze ktos z was orientuje sie po grach lub ma wlasnie ktorys z tych zestawow?Zestawy roznia sie tylko jedna gra.Byc moze to jest roznica.
    Nie chce trafic na liteona v3 i dlategopytam.Prosze o pomoc.

    Zestaw 1:
    Vobis.pl - Konsola Xbox 360 Arcade + Dysk twardy 20GB + Gra Rock Band The Beatles z mikrofonem + Gra Lego Batman + Gra Pure

    Zestaw 2:
    Vobis.pl - Konsola Xbox 360 Arcade + Dysk twardy 20GB + Gra Banjo-Kazooie + Gra Lego Batman + Gra Pure

    Za pomoc dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Bez daty produkcji nic sie nie dowiesz, a jak juz bedziesz znal date to na

    Xbox 360 Drives - List

    sobie sprawdz jaki bedzie naped :)
     
  4. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moge sprawdzic date jakos w sklepie?Czy dopiero po kupieniu?
     
  5. dans12949

    dans12949 Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Najprawdobodobniej oby dwa ma ją liteon v2
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Mozesz. Obejrzyj dokladnie karton i bedziesz mial tam takie oknieko wyciete akurat na miejsce z data produkcji.
     
  7. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie jest tak czasem , ze w tym okinku widac tylko zasilanie?
    Bylem nie dawno i nie widzialem zeby byla tam data.
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tam jest właśnie data produkcji. Parametry zasilania są obok i trzeba trochę powiększyć sobie to okienko :)
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    widac widac, tylko troche wyzej pattz, ewntualnie palcem tam pomieszaj :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum