1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki naped? :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sk8RuDeX, Maj 12, 2011.

  1. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
    Siemanko

    Mam Xboxa 250gb slim o takich danych:

    Lot no: 1107x

    2011-02-10

    Moje pytanie brzmi jaki mam napęd?

    0225 czy 0500? A może jeszcze jakiś inny? :) Z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
    nie czaje tej stronki ;) chce wiedzieć jaki mam napęd.. a jak tworze zapytanie to mam wybrać czy mam lite-on czy hitachi skąd ja mam wiedzieć? ja się chce tego dowiedzieć czy to liteon czy hitachi (0225 czy 0500)?
     
  5. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Philips-LiteOn 16D4S - z tej strony wynika ,ze taki masz naped :)

    Reszta gugle ty leniu smierdzacy
     
  6. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
    szukałem i wszystko do fatów a do slimów nic nie umiałem znaleźć, a nie chce rozkręcać konsoli ;) dobra wielkie dzięki ;) czyli dla potwierdzenia mam LiteOn 16D4S (0225)? bo jak się wpiszę na tej stronce mój lot (1107x) i search to pokazuje właśnie litka ale obok FW napisane 0500 a to jest hitachi.. więc OCB?
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Skoro chcesz dowiedziec sie jaki masz naped to wybierasz opcje ktore znasz, tj data produkcji, slim 250gb, PAL itd.. Dajesz search i wyskakuja Ci konsole i napedy jakie w nich sa.
     
  8. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
    [​IMG]


    Zobaczcie na 1 wpis (drugim się nie sugerujcie bo to jest mój.. już go zaraportowałem żeby usunęli.. ).. jest napisane Lite-On i FW 0500 konsola o moich paramterach tylko jedna tam taka jest.. czy to możliwe Liteon i 0500?
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Rozkrec konsole to bedziesz mial 100% pewnosci
     
  10. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
    a nie można tego po tacce sprawdzić? wcięcie hitachi nie ma wcięcia lite-on? czy tylko w grubasach tak było?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    hitach i ma wcięcie
     
  12. santorynxd

    santorynxd Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hitachi ma wciecie z tego co wiem
     
  13. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
    w slimach też?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  15. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
    Nie chce zakładać nowego tematu, a mam jeszcze jedno pytanie ;) Czy mogę zainstalować najnowszego dasha z XBL, jak w niedalekiej przyszłości (gdy LT2.0 0225 zostanie ukończone) będę chciał przerobić konsolę? Czy ten nowy dash nie blokuje możliwości przeróbki? dzięki! :)
     
  16. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Nie blokuje :) bo przerabiasz napęd a nie konsole w ktorej aktualizujesz flash :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum