1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez AGSeven, Kwiecień 30, 2008.

  1. AGSeven

    AGSeven Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcę kupić x360 arcade, czy da się poznać po opakowaniu jaki napęd ma xbox, tzn. czy na opakowaniu jest gdzieś informacja jakiej firmy napęd dvd jest w tym modelu, wiadomo, że najlepiej samsung albo benq, tańsza przeróbka.
    Drugie pytanie, czy są modele arcade z jakimś nowszym procesorem ?? Czy tak samo po samym opakowaniu da się poznać ??
    Proszę o szybką odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jaczomb

    Jaczomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jaki napęd...

    Na opakowaniu nie ma jaki jest napęd, ale jest na opakowaniu jaki konsola ma zasilacz, jak ma napisane 175W to jest to najnowsza wersja ;)
     
  4. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Jaki napęd...

    WSZYSTKIE Arcade to falcony (płyta główna z nowy prockiem w 65nm i HDMI) oraz napędy BENQ.
     
  5. AGSeven

    AGSeven Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki napęd...

    Dzięki za info..w takim razie nic tylko iść po sprzęt, jutro cała polska kupuje bez vat'u w MM więc czas kupić x360, pozdrawiam :)
     
  6. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jaki napęd...

    To Arcade powinno byc za 600zl . powiedz czy za tyle byly :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum