1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki napęd?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Fuks, Listopad 2, 2012.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Witam jaki może znajdować się napęd w slimce 22.06.2012??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Jaki napęd?

    16d4s

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Jaki napęd?

    Coś ty, na 100% jest to liteon DG-16D5S, nieprzerabialny jeszcze

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  6. siarak

    siarak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może głupio pytam, ale...
    Nieprzerabialny, a można wymienić na przerabialny?
    Albo jakikolwiek inny sposób na tę konsolę?
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Jaki napęd?

    nie mozna.poczekaj niedlugo powinno pojawic sie ltu

    Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 993D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsoe da sie zmodyfikowac rgh

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk

    Oczywiscie chodzil mi o 16d5s, myslalem widocznie o czyms innym.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk


    Akir!!! Prawie 6,5 k postów i piszesz jeden pod drugim bez edycji. Kto jak kto, ale Ty? Mam nadzieje, że nie masz możliwości edycji poprzez brak opcji w telefonie :) //LUKE
     
Wczytywanie...

Poleć forum