1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki płyta główna ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacek881, Grudzień 4, 2011.

  1. jacek881

    jacek881 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie o płyte mojego klocka ponieważ mam konsole data produkcji 2008-10-14 napęd chyba liteon tak wygląda po szufladce ale zastanawia mnie zasilacz ponieważ jest 203w. Z tego co wyczytałem na forum to ten rocznik powinien mieć chyba 175w. Po wyjściu od zasilania niby opus/falcon. Może ktoś wie co to za płyta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz hdmi to falcon. Zasilacz nie robi roznicy.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. madzixon

    madzixon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeśli na konsoli jest 14.2 A to jest to FALCON.
     
  5. jacek881

    jacek881 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak konsola ma HDMI i jest 14.2 A dzięki za tak szybką odpowiedź
    A tak poza tym to jeśli konsola była przerabiana na poczatku roku 2009 chodzą na niej gry typu UFC 2010 i CoD MW 2 to jaki może być iE 1.6 ??
     
  6. krycha0711

    krycha0711 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szastarka, Poland
    możliwe, i do tego działa CI to zapewne na starym dash-u ale żeby grać w nowe gry musisz zaktualizować dash i reflesh na lt 2.0
     
  7. jacek881

    jacek881 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki za odpowiedzi temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum