1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki program do nagrywania?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hessxbox360, Grudzień 10, 2013.

  1. hessxbox360

    hessxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam , mam pytanie . Chciałbym nagrać grę FIFA 14 , słyszałem , że ma ona jakieś zabezpieczenia i nie każdy program wypali , moja nagrywarka ATAPI iHAP122 W.
    Z góry dziękuje ;)

    @Jeszcze jedno pytanie FIFA którą pobrałem ma 8.14 , kupiłem płytkę verbatin 8.5gb jak wiadomo nie ma ona tyle ma mniej niż fifa , czy mogę spokojnie nagrać na nią grę czy musze kupić jakąś większą płytkę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. hessxbox360

    hessxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Mógłbyś mi wytłumaczyć co mam zrobić w tym programie payload tool?? nie bardzo wiem do czego służy...
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  6. hessxbox360

    hessxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Mam pytanie jak ustawić tego abgxa360 pod lt 2.0 bo tamten link w poradniku wygasł ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. hessxbox360

    hessxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ja potrzebuje do lt 2.0 nie do lt 3.0
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. hessxbox360

    hessxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ahh... mój błąd , nie mogę pobrać tego topology , więc poszukałem w internecie do lt 2.0 i mam Operation Failed
     
  11. hessxbox360

    hessxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    jest ktoś w stanie podać mi link do działającego topology do 2.0?? pobrałem jakieś które znalazłem ale mam :
    Dobra już rozwiązałem problem klikałem DMSI zamiast lp25 -.-'
     
Wczytywanie...

Poleć forum