1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki RGH wybrac

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez philips449, Styczeń 2, 2014.

  1. philips449

    philips449 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaka przerobke RGH wybrac do xbox 360 E

    SQUIRT360
    DGX - RGX
    CR3

    ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Squirt albo Cr3 Lite. RGX ma niedopracowane wsady, a jeśli kupisz 360E z 4gb pamięci wewn. to będzie Corona V6 i na niej możesz mieć kłopot z RGXem (Zawieszanie się chipa podczas Debuga) zaś RGX do Corona V1-V4 jak najbardziej może być.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lub run dziala na kazdych super rezultatem

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Co to za herezje? :p RGX śmiga bosko ze wszystkimi Coronami poza wersjami E 4GB, do nich tylko run.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jak najbardziej też sobie MEGA chwalę RUNY na CORONACH, najmniej zabawy z kablami bo się daje od 4-7 centów CPU RST i POST, a kładziesz je jak ci leci, zapominasz o programowaniu wsadami, mało tego jest już poustawiany zworkami pod CORONY, a do tego DZIABIE Booty aż miło, nie muwię że najlepiej bo najlepiej z Botem tutaj wypadają RGXy, jednak patrząc montaż i czas Bootu RUN tutaj radzi sobie z tym nieźle.

    Nie pisałem o RUNIE bo zakładający temat pytał o wybór z tych 3ch ; -p
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jak najbardziej też sobie MEGA chwalę RUNY na CORONACH, najmniej zabawy z kablami bo się daje od 4-7 centów CPU RST i POST, a kladziesz je jak ci leci, zapominasz o programowaniu wsadami, mało tego jest już poustawiany zworkami pod CORONY, a do tego DZIABIE Booty aż miło.

    Nie pisałem o RUNIE bo zakładający temat pytał o wybór z tych 3ch ; -p


    No to przecież napisałem że jak do 360E z pamięcią 4GB to RGX się nie nadaje, no ok niech ci będzie nie napisałem o Coronce V5, zaś czytając wypowiedz napisałem że do Corony V1-V4 jak najbardziej może być RGX, ale tu by się można uczepić znowusz no bo nie napisałem że "BOSKO" tylko zwyczajne "Mogą byc"
     
  8. philips449

    philips449 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A do 360 E z pamiecia 500 gb i Coronie V6 ?? To jaka przerobka najlepsza bedzie ?
     
  9. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Corona V6 to konsola 360E co ma Pamięć swoją wewnętrzną 4GB, do niej najlepiej chip X360Run, ponieważ RGX zawiesza się na tej wersji konsoli tj Corona V6. Jeśli jednak kupisz/masz 360E z dyskiem 250/320 wtedy Corona w niej jest w wersji V5 i na niej RGX działa już wyśmienicie.
     
  10. philips449

    philips449 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha no dzieki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum