1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaki rodzaj przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebacfc, Lipiec 26, 2014.

  1. sebacfc

    sebacfc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam znów stałem sie posiadaczem xbox wersja jasper produkcja kwiecień 2009 wersja dasha 16537.
    swoja poprzednia przygode skonczylem w 2010 roku gdzie wystarczylo nagrac plyte i gra zawsze chodziła . Teraz nie wiem jaką mam przeróbke wiem ze jest bo moje stare plyty z fifa 11 gta4 itp odpalaja sie oraz jest możliwa gra. na dysku są savy z gier takich jak assassin creed 4 , bad company 2, fifa 14 , fnr 4, forca motorsport 4 oraz 3 , gta 4 oraz 5 , Ktoś kto zna temat nie odpowie jaka jest przeróbka lt 2.0 czy 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jedyna możliwość sprawdzenia przeróbki to wypalić grę po lt 3.0 i zobaczyć czy bedzie działać. Jeśli nie bedzie działać to bedzie znaczyło ze masz lt 2.0

    Wysłane z telefonu
     
  4. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz, wszystkie gry co masz są na wavey także będą działać na lt 2.0 i 3.0. Spróbuj nagrać jakąś grę xgd3 pod lt 3.0, jeżeli nie odpali to masz najprawdopodobniej 2.0. Nie dowiesz się bez prób.
     
  5. sebacfc

    sebacfc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra tak zrobie ,dzieki za info.
    Jeśli mam lt2.0 to i tak musze wyciagacz klucz z napedu aby uaktualnic lt?
    i jeszcze jedno pytanie jeśli mam lt2.0 to nie mogre nagrac gier z xgd3 i grac na tym tylko musze uaktualnic do wersji lt3.0
     
  6. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Jest możliwa gra na lt 2.0 lecz jest to oporne, trzeba wgrywać tu, robić trick z mp3 i nie każda gra Ci zadziała. Najlepiej wtedy jest uaktualnić :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum