1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki router do neostrady ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chester35, Grudzień 28, 2010.

  1. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    witam . konsole mam juz jakis miesiąc i mysle ze jak narazie gry w singla wystarczy więc chcialbym zabrac sie za xbox live , mozecie polecic mi jakis router na allegro , szukalem troche i jest tego cala masa są za 40 zł lub tez za 140 . czym sie różnia ? chodzi mi o cos prostego i taniego , mam neostrade tp 2 mb .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak cos taniego to rozważ kabelek crossowany między kartą sieciową w PC a Xboxem :p
     
  4. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    ale wtedy musialbym miec pc i xboxa wlączonego zeby byl net a tak nie chce więc musi byc router.
     
  5. Nevill

    Nevill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Zobacz ten router Tp-Link TD-W8901G, w razie zwiększenia prędkości też da radę. Podłączałem do niego xboxa i xbl normalnie śmiga.
     
  6. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
  7. Nevill

    Nevill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Może być, lecz ten router nie posiada wifi
     
  8. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    a w czym to bedzie mi przeszkadzalo ze nie posiada wifi ?? troche malo sie na tym znam ;/ i czy ten który podalem bedzie normalnie działał ? tzn bede mogl miec neta na pc i na xboxie ?
     
  9. Nevill

    Nevill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Bezprzewodowego połączenia nie będziesz miał, ten router ma cztery gniazda rj-45 więc możesz podłączyć cztery urządzenia np. xboxa i trzy pc.
     
  10. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Jesli masz slima to moglbys go podlaczyc przez WiFi bez kabli, w innym przypadku od routera musisz przeprowadzic kabel do konsoli
     
  11. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ja posiadam Pentagram Cerberus i jestem z niego jak najbardziej zadowolony, kosztuje coś ok. 130zł (przynajmniej ja tyle dałem) Ma WiFi
     
  12. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Do neo musisz mieć router annex a i to wystarczy, teraz już sam możesz poszukać tego co Cie interesuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum