1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki router??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mareczex, Styczeń 13, 2010.

  1. Mareczex

    Mareczex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam chcę kupić możliwie tani router z WI-FI i żebym mógł podłączyć od niego kablem kompa i xboxa. Mam netie, ale wcześniej miałem neostrade. Mówię bo gdzieś ktoś też wspominał o tym.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    polecam coś z netgear. Sam mam taki o zanim przerobiłem podłączyłem przez niego Xa do neta i smigał elegancko
     
  4. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    polecam routery BELKIN mam sam takiego i dziala idealnie juz prawie rok.
     
  5. Mareczex

    Mareczex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A może jakieś modele mi podacie bo ja naprawdę nie wiem co taki router musi mieć
     
  6. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
  7. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    A to przepraszam moj blad.
     
  10. maax990

    maax990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jak jest teraz ale jest roznica,netai na ich kablach to annex b chyba a tpsa to annex a,no chyba ze ma netia na kablach tp wtedy to samo co tp(annex a),chyba ze sie cosik pozmienialo w ostatnich kilku latkach
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak ma obługuje annex b to i a
     
  12. krol44

    krol44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Netię masz na łączach netii czy TP?
    To ważne, bo na łączach Netii router (oczywiście z wbudowanym modemem ADSL) powinien wspierać ANNEX B, a na łączach TP ANNEX A
     
  14. krol44

    krol44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli jest annex B to możesz przełaczyć na A w tej chwili mam netię na tp a wcześniej miałem neo i jest super.
     
  15. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podaj najpierw jakie masz fundusze, predkosc internetu oraz co planujesz podlaczyc
     
  16. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
     
  18. Mareczex

    Mareczex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    miałem neostrade, a teraz netie 2mb/s ale nic nie zmieniałem mam stary modem z neostrady (szary sagem).
    Jeżeli chodzi o fundusze to tak myślę do 120zł.
    Z routera chce podlończyć kablem PC i xboxa, a przez wi-fi laptopa
     
  19. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Internet masz przez kabel rj-11 czy rj-45 ?
     
  20. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja polecam NETGEAR ,obecnie mam taki podłączony ,są tanie i nie gubią pakietów,ale moje łącze to z kablówki ,myślę ,że do ADSL też coś się znajdzie ,naprawde polecam ,dobre oprogramowanie oraz wsparcie przez długi czas ,nie to co D-link (kup i mamy cię w D...)
     
  21. Mareczex

    Mareczex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    znaczy mam kabel telefoniczny do modemu, a z modemu usb do PC
     
Wczytywanie...

Poleć forum