1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki router

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez horek, Kwiecień 8, 2012.

  1. horek

    horek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Witam jaki router kupic do internetu radiowego zeby podłaczyc go do kompa i xboxa? xbox nie posiada wifi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Tp link wr 340g

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Tak jak wyżej tani i niezawodny wr340G.
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ale z wad to ma slaby zasięg.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. horek

    horek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Dzięki za odpowiedz:)
     
  7. Olek187

    Olek187 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też miałem radiówkę, strasznie ciężko dopasowywało się router, z każdym jakiś problem był, masakra. ;/ sprawdził się przy takim łączu Linksys WRT54GL - działał naprawdę świetnie, zasięg też bardzo dobry, nie zrywał połączenia.
     
  8. M4rta

    M4rta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A ja mam pytanko do osób które grają po przez radiówkę. Jak wygląda z pingiem ? Np w Battlefield3 na kompie mam spore opóźnienia do innych graczy jak to ma się na konsoli?
     
  9. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zapewne będzie to samo co na PC, ale najpierw sprawdź ping.
     
  11. M4rta

    M4rta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    [​IMG] wygląda to tak .... na PC w Battlefield 3 mam ping po 100

    Zastanawiam się właśnie nad kupnem nowej konsoli tylko pytanie czy będzie lepiej z grami online niż na kompie?
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    ping masz tali sobie aby swobodnie pograć w BF musisz mieć max 40 :)
     
    1 osoba to lubi.
  13. M4rta

    M4rta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Rozumiem, że z moim ruterem axess MV411R i netem z orange nic lepiej nie będzie .... ? Jeszcze jedno banalne pytanie .... na konsolach nie ma cheaterów ?:D
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    nie, np. ja nie uświadczyłem :)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum