1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki to bedzie LiteOn ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mefju140, Maj 23, 2010.

  1. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytanie jak w temacie.

    Nie wiem jakiego mam liteona [i czy wogole to liteon] a z tylu konsoli pisze data 2008-08-13

    Oczywiscie Premium.Pytam dlatego poniewaz nie wiem ile przygotowac kasy na przerobke iXtreme LT.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Otwórz faceplat i zobacz jakiego koloru są kabelki, które zobaczysz w dziurce obok tacki, jeżeli żółte to masz LiteOn v1
     
  4. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok zobacze tylko ten przod cos dobrze trzyma nie chce go zlamac :]
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    na 100% - masz LiteOn v1
     
  6. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to git a ile by przerobka takiego liteon'a kosztowala ?? [oczywiscie iXtreme LT bo nie chce sie bawic w wave itd]
     
  7. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    od 40 do 70 zł.. zależy u kogo i jak kto się ceni.. średnia cena rynkowa to 50zł.. chociaż jak masz V1 to przeróbka jest bardzo łatwa.. wykonujesz tylko trick z tacką .. naped moim zdaniem najłatwiejszy do przeróbki:D
     
  8. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    trick z tacką wykonuje się dla napędu 83850c i to jego pierwszej wersji ,wersję drugą robi się tak samo jak V3 ,
    a LiteOn 74850c którego ma @mefju140 trzeba robić z użyciem Probe-Spear podłączanego do portu COM w PC
     
  10. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak sie nie znam :] Sam by sie za to nie bral bym zniszczyl szkoda zachodu :] W serwisie ojciec zna tam kolesia od przerobki i szefa :] Premke tez u nich bralem cena 20% w dol :] Dobra dzieki ze mi powiedzieliscie co mam za napedzik we wtorek klocka czeka wycieczka :]

    Jeszcze raz dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum