1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaki to ix ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez trojanek, Marzec 4, 2010.

  1. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    no to tak smigaja mi gry z wave 1 2 3 lecz wave 4 juz nie :p

    jaki to IX? 1,5 czy 1,6?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    masz albo 1.51 albo 1.6
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Co to jakiś quiz ? Ciężko poszukać ? Masz 1.51 lub 1.6
     
  5. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    1.6 iX jesli masz Lite-ona
     
  7. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam 1.51 liteon i 4wave też nie śmiga więc cięzko powiedzieć :p
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz miec 1.51 lub 1.6, innej opcji nie ma.
     
  9. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    dzieki za help :D

    po wypaleniu act...iso :D wszystko ladnie dziala :D

    dziekii !
     
Wczytywanie...

Poleć forum