1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki to Ixtreme?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez zonk31, Kwiecień 11, 2010.

  1. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Sam już nie wiem jaki mam extreme. W serwisie mi powiedzieli że 1.51.
    Kolega mówi, że na samsungu nie będzie 1.51. Pytałem w serwisie dla pewności i powiedział "...e, to może to jednak jest to extreme 1.4"
    zwariować można. dodam tylko, że nie paczuje ściągniętych kopii i nie wgrywam dodatkowych wave a wszystkie gry mi działają bez problemu.
    pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    moze masz 1.6 albo 1.61 ja mam 1.61 na liteonie zobacz tytuły takie jak battlefield-bad company 2 albo fifa 10 pierwsza gra mam wawe 4 a fifa wawe 3 jak dziala ci pierwsza gra to masz 1.6 do nawy gier z wawe 4 zaliczymy jeszcze alien v predator moto gp 09\10 just cause 2 itp.
     
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ze starych gierek mam (wymienię po 3 tytuły)
    Wheelmana
    Mirror's Edge
    Assassin Creed

    z nowych

    Dragon Age
    Dante's Inferno
    Assassin's Creed 2

    Po zakończonym nagrywaniu wkładam płytę (Jeszcze ciepłą :D )od razu do napędu ixa żeby sprawdzić czy dobrze się nagrało i nie miałem nigdy żadnego problemu
     
  5. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    widze po swoim assasinie 2 ze ma wawe 4 czyli masz xtream 1.60 albo 1,61
     
  6. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    a co do samsunga to wlasnie przeczytalem ze da rade go zflaszować na 1,51
     
  7. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    tak ale konsola była kupowana niecały rok temu, była już używana i podono była przerobiona zaraz po zakupie dokonanym przez pierwszego właściciela. data produkcji to griudzień 06 - nie wiem od kiedy weszła możliwość flaszowania ex 1.6
     
  8. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    ja mam swoja od stycznia nowa i odrazu przerobilem na 1.6 a z tego co wiem to od sierpien-pazdziernik 2009 cos okolo tej daty
     
  9. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    ubieglego roku to 1,51
     
Wczytywanie...

Poleć forum