1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki to napęd i jak go przerobic?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Churry, Styczeń 31, 2010.

  1. Churry

    Churry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka !
    Jestem nowy i chciałem się dowiedziec jaki mam napęd moja konsola jest z 2009,08,25. Kupiona z Pure i Lego batman??
    I czy jest jakiś dobry poradnik jak ją przerobic?

    Z góry dzięki !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Ja konsolę kupiłem w wersji z forzą3 data: 26.08.2009r. i mam LiteON V2.. ale słyszałem że konsole z Lego i Pure są V2 lub V3.
    Jedno wiemy napewno .. jest to LiteON.. po dacie to jest to V2. ale po wypowiedziach innych użytkowników V3.. zostaje rozebrać konsolę albo oddać ją komuś kumatemu. :)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    daj ją przerobić komuś kto się na tym zna , nie jest to duży wydatek . robiąc to sam i nie umiąc tylko spiepszysz konsole
     
  7. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    musisz użyć ck3 probe ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum