1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki to soft?!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smyk99, Październik 29, 2013.

  1. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Wszedłem w ustawienia / dane systemowe (jak poradzono mi w innym temacie), aby sprawdzić wersję softu. Oto co znalazłem:
    D:2.0.13604.0-K:2013604.0(BK:20.1888.0) X:B2A2-D3B8-897B-5815 S:851E-E0E2-978C-329A - CO TO OZNACZA?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Głównie to ,że masz dash 2.0.13604.0
     
  4. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Da się ten soft jakoś zaktualizować? Np. na lt 3.0?
     
  5. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    O boszzzz, na Lt nie aktualizuje sie tylko przerabia...

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Okej, więc czy da się zaktualizować na LT 3.0??
     
  7. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    ZAAKTUALIZOWAĆ nie, przerobić tak

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Okej, więc da się go przerobić na LT 3.0?? Dodam, że xbox jest już przerobiony, więc nie kumam :/
     
  9. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Jak przerobiony? Na co?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Szczerze nie mam pojęcia, a znajomy od którego kupuje też jest w tych sprawach zielony. Jest przerobiony ponieważ gra o na piratach.
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Masz dostęp do Xbox Live?
    Skąd wiesz ze nie masz juz Lt3.0?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Nie mam dostępu.
    Nie mam pojęcia, założyłem ten dział, żeby się tego dowiedzieć :O
     
  13. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Czyli uruchamiasz gry z pendrive/dysku?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Nie, kolega który grał na nich ma gry wypalone na płytkach. Przykładowy tytuł: CoD MW2
     
  15. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Dlaczego nie masz dostępu do XBL?
    Wyglada mi to na Lt2.0 + RGH ale nie jestem pewien
    Nadal nie odpowiedziales dlaczego jestes pewien ze to nie jest Lt3.0?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Po:
    1. Nie mam dostępu do XBL, ponieważ konsoli nie mam w moim domu, a jest u kolegi z którym jestem w kontakcie na FB, chcę ją kupić w piątek.
    2. Jest jakiś wiarygodny sposób, żeby sprawdzić jaki to Lt/soft/firmware??
    3. Nie wiem jak sprawdzić czy to LT 3.0.
    Sorki, ale po prostu przez 3 lata używałem PS3 i nie mam ŻADNEGO no prawie żadnego pojęcia o X360...
     
  17. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Zapytaj go czy moze grac na Xbox Live


    Jedyny sposob by sprawdzić co to za Lt to nagrać gre pod Lt3.0 i zobaczyć czy dziala

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  18. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Nigdy nie grał na multi. Czy Gta V jest pod LT 3.0?? W razie czego mogę ją pożyczyć od znajomego. (oczywiście pirata)
     
  19. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Nie chodzi o gre w multi ale o sam dostęp do XBL
    Gta V jest bodajże pod Lt2.0 wiec to nie za dobry przyklad do odróżnienia przerobki
    Popros o np BF4

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  20. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Nie ma dostępu do XBL przyczyna: nie wie jak to włączyć. Jaka jest przykładowa gra pod LT3.0?
     
  21. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Mowie, BF4
    Ten twoj kolega to na prawde zielony nie tylko z Xboxem ale ze wszystkim
    Wystarczy podlaczyc pod internet i założyć konto.
    Nie wiem jak mozna miec Xboxa i wgl nie używać XBL

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum