1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki wave do jakiego ixtreme ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oprino13, Sierpień 14, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. oprino13

    oprino13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Młodów
    Witam, mam prośbę nie mogę znaleźć takiego wątku albo strony gdzie pisze jaki wave do jakiej przeróbki a przydało by mi się to mógłby mi ktoś podać taka stronę, wątek na forum ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    ixtreme do 1.5 - wave 2
    ixtreme 1.6 - wave 2,3 i (4- z activate.iso)
    ixtreme 1.61 i LT - wszystkie wave

    chyba nie pomyliłem ;]
     
  4. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Wave 3 - 1.5, 1.51
    Wave 4 - 1.61, 1.6 (przy użyciu activate.iso)

    Dodam tylko ,że LT 1.1 czyta wszystkie bez activate.iso. Nie zależnie od Wave.
     
  5. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Ixtreme 1.41 = wave 1,2
    Ixtreme 1.5 = wave 1,2 (liteon)
    Ixtreme 1.51 = all wave (hitachi)
    Ixtreme 1.6 = wave 1,2,3 (4 - active.iso)
    Ixtreme 1.61 = wave 1,2,3,4
    Ixtreme 1.6 NS = all wave (omija sprawdzanie)
    Ixtreme LT 1.1 = all wave (omija sprawdzanie)

    chyba sie nie pomyliłem :p
     
  6. oprino13

    oprino13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Młodów
    czy da się sprawdzić jaki ma sie napęd bez rozkręcania konsoli ?
     
  7. Always69

    Always69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Activate.iso jest to specjalna płyta, którą wkłada się do napędu przed włożeniem właściwej gry która posiada wave 4. Płyta ta działa tylko na Ixtreme 1.6. Czyli najpierw wkładasz płyte iso. Czekasz aż sie zbootuje, podmieniasz płytę na grę. :) Tak to w skrócie działa :p

    Model napędu sprawdzisz np po tacce (starsze modele konsol) W nowszych napędem bedzię na pewno LiteOn a w jakiej wersji to już zależy od daty produkcji konsoli.
     
  9. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    To jest taka płytka którą się wsadza przed grą ,żeby się włączyła z Wave 4 na 1.6
     
  10. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Active/Activate.iso to jedno i to samo. Tylko jedni piszą tak a drudzy tak. Każdy wie o co chodzi, tylko chyba Ty masz z tym problem i musisz się czepiać i nabijać posty. :)
     
  11. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    A da się uruchomić-zagrać wave 5-6 na ixtreme 1.41? mam na myśli jakieś Patche itp..
     
  12. jacak200

    jacak200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,


    nie jestem do konca w temacie, (przepraszam za przypadkowe bzdety :p )

    ja mam przerobke lt 2.0 wiec jaki powinienem miec wave?
    jaki pojdzie?
     
  13. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdzaj gry za pomocą ABGX360 i to on dobierze odpowiedni wave;)
     
  14. Creeq

    Creeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co do tego activate.iso . Jeśli się nie mylę,to ma mały rozmiar. Czy ja mogę nagrać to na zwykłą płytę DVD lub CD i wtedy włożyć płytkę z grą ?
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    o rany boskie, to jeszcze ktos tego uzywa?? wydaje mi sie ze musi byc na dvd dl
     
  16. Creeq

    Creeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie te " wydaje mi się " ... ;/ Bym wolał pewną odpowiedź :D
     
  17. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po co ci activate.iso?
    Wiesz, że tego używało się 2 lata temu?
    Od kiedy wyszedł pierwszy LT, wave nie ma znaczenia.
     
  18. Creeq

    Creeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jeśli mam konsolę na extreme 1.6 to nie muszę używać tego activate.iso ? I na każdym WAVE będzie mi gra działała?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum