1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki wave ma skate 3 i jak go spatchować do wave 3?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez diarrhoea, Maj 14, 2010.

  1. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak w temacie.
    Nie znalazłem poradnika ani żadnych informacji co do wave 6 a jedynie wave 4 które już kiedyś patchowałem ale ten program 6 nie obsługuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale chodzi ci o abgx czy 360 wave patcher?
    Skate ma wave 6.
     
  4. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak użyłem 360wavepatchera to wyskoczyło wave 4 to spatchowałem i działa :p
     
  5. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mozesz powiedziec jakiego masz ixtremea?
     
  6. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Przy 1.5 i 1.51, musisz zrobić downgrade do Wave 2, przy 1.6 - Wave 3, a dalej w sumie nie miałem do czynienia. 360 Wave Patcher i sprawa załatwiona.
     
  7. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Skate 3 ma Wave 4 ;] Bo mi tak wyskoczylo w 360wavepatcher
     
  8. xXANDRZEJXx

    xXANDRZEJXx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem z instalacja

    Witam,

    mam problem z zainstalowaniem programu wave patcher. Próbowałem instalować różne wersje tego programu, na trzech różnych komuterach i za każdym razem podczas instalacji pojawia mi się taki mniej więcej komunikat:

    Echec de l'ouverture du fichier c:\DOCUME~1\mp\USTAWI~1\Temp\WD_D5B.tmp\INSTALL.ZI P. L'installation est abandonnee.

    Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Co robić?
     
  9. k4m1l0z

    k4m1l0z Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema spatchowalem skate 3 do wave 2 i mam dziwny problem, gra sie uruchamia, ale w pewnym momencie (gdy jest takie niebieskie kolko w dolnym prawym rogu ekranu) wszystko sie zawiesza i konsola rowniez nie reaguje
     
  10. LUbek

    LUbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    @UP spróbuj wave 3
     
  11. jacek1993

    jacek1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    Ludzie, proszę was o pomoc. Jestem dopiero żółtodziobem jeśli chodzi o xbox'a ale chcę się wszystkiego nauczyć.
    Otóż mam problem. Ściągnąłem grę Assassin's Creeed II i gra ma wave 4 oraz SSv1. Ja mam ixtreme LT. Stąd moje pytanie czy trzeba to przerabiać do niższego wave, czy nie?
    W wypowiedziach użytkowników znalazłem coś takiego że SSv1 jest kompatybilne tylko z wave 1,2 (nie pamiętam dokładnie) a SSv2 z wave 3+.
    Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi?
    Wiem że pewnie wiele pytań takich już padło ale na prawdę uważnie czytałem forum i do końca tego nie zrozumiałem.
     
  12. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
  13. jacek1993

    jacek1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    mam coś takiego bo sprawdzeniu w abgx:
    Wrzuta.pl - ac2
    pytalem juz sie i powiedzieli ze mozna nagrac :) ale wole sie tutaj upewnic
     
Wczytywanie...

Poleć forum