1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki wave?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Czikmistrz, Luty 2, 2010.

  1. Czikmistrz

    Czikmistrz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Xtreme z maja 2009 roku. Jaka to wersja i jakim wavem mam nagrywać obrazy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Miałeś już o tym temat!

    Masz iX 1.6 i musisz patchować obrazy na wave3!
     
  4. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Prawdo podobnie to ix 1.6. wave 3 i każdy inny(chyba) oprucz 4 bo wtedy to już przez activate.iso
     
  5. Czikmistrz

    Czikmistrz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle że nie dacie nawet odpowiedziec człowiekowi w temacie bo za chwilę zostaje on zamknięty :]
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dostałeś odpowiednią odpowiedź => musisz patchować gry albo używać activate.iso WSZYSTKO JEST NA FORUM
     
  7. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    chyba że ma IX 1.61 wtedy nie musi patchować
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W maju nie było iX 1.61. Nawet nie wiem czy było juz iX 1.6.... Może nawet 1.51
     
  9. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    sory mój błąd
     
  10. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jaki był w grudniu 2008 ?
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum