1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki Wave

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qmac, Maj 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki mam robić wave do każdej gry gdy posiadam LT+ najnowższy?
    Proszę o odp i od razu można temat zamykać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Jak tylko sciagniesz gre odrazu zgrywasz na plytke plik dvd;P bez zadnego patchowania itp.

    ale poczekaj jeszcze na wypowiedz bardziej doswiadczonych bo ja nie wiem czy Ci dobrze mowie :p
     
  4. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dużo jest jaj z CoD Black Ops i dlatego też pytam
     
  5. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie musisz nic patchować jak masz najnowszą przeróbkę, tylko przez abgx przepuść i można nagrywać


    UP# przepuść CODA przez abgx i powinno być ok
     
  6. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra a teraz druga strona jak nie mam podlaczonej konsoli do internetu, to moge dostac bana? w ym cod cos pisza o ap 2.5 i o banach
     
  7. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak nie masz podpiętej do internetu to nie dostaniesz bana. Bo niby jak mają to sprawdzić przecież nikt nie chodzi po domach i sprawdza napędy:]
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum