1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki Xtreme???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciexxfc, Luty 6, 2010.

  1. maciexxfc

    maciexxfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Cewice
    Witam mam konsole Premium z 2007 i nie wiem jaki mam Xtreme:(
    Gta 4,dragon ball burst limit normalnie dzialaja a jak nagrywam left 4 dead 2 to plyte odczytuje jako Dvd.Wiec jaki mam extreme??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    konsola premium z 2007 roku wiec pewnie benq (ale moze byc tez hitachi)wiec mzasz 1.41, 1.5, 1.51 lub 1.6. zalezy kiedy przerabiana byla.
     
  4. maciexxfc

    maciexxfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Cewice
    własnie 1.6 napewno nie jest bo by odtworzyla left 4 dead 2.Wiecie jak sprawdzic
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    L4D2 ma wave4 więc by odtworzyła ale tylko przez activate.iso albo patchowanie...

    nagraj gry z wave2/3 i jakoś dojdziemy
     
  6. maciexxfc

    maciexxfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Cewice
    Wlaśnie Wkleilem obraz Do Abgx i wszystko jest ok,lecz gdy zmieniam na Wave 3 i przerobiony obraz sprawdzam sa błedy:(
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To normalne bo gra nie zgadza się z orgiałem (inny wave). Nagraj, będzie działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum