1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie dane Podac??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xxroboxx, Grudzień 16, 2009.

  1. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie Zarejestrowałem sie na Wielka Brytanie (jak sie nie myle :D) I jakie mam podac dane szukam jakis zip code i dane ale nie udaje mi sie co ja mam zrobic nie moge grac bo nie mam golda... Plz help!!

    PS: Zrobiłem wczesniej temat to jakis madry mod skasował temat... Chociaz ze prawie nikt nie odpowiedział mi na pytania...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    zmyślasz dane, w google wpisujesz np. London postcode i cała filozofia
     
  4. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tylko nic nie moge znajsc....
     
  5. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    40744
    Jeżeli działa, Podziękuj :)
     
  6. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napewno podziekuje jak mi ktos pomoze jak mozesz daj wiecej bo za 10 min sprawdze.

    **** nie pasuje co ja mam robic... help... wpisuje dodatkowo do miasta dałem london i wpisałem za adres george i nie da sie...
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Weź adres ambasady PL w Londynie i tyle... Kurde to takie trudne?
     
  8. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dałem sobie rady zle wpisywałem zip code...
     
Wczytywanie...

Poleć forum