1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jakie języki poza pl są na płycie cod mw 2/3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bololabich, Kwiecień 28, 2012.

  1. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od dłuższego czasu szukam w sieci cod mw2 ale w języku polskim bo po angielsku to pierwszy lepszy ******* i będzie. Na polskich stronach nic na ruskich co ściągłem to była całkiem inna gra więc moje pytanko brzmi jakie są języki poza polskim na płytce mw2 ewentualnie mw3 to wtedy będę szukać nie polski a inny język który też jest na tej samej płytce.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Szukaj w opisach torrentów. To, jakie języki posiada gra jest napisane w logu abgx'a.
     
  4. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    za przeproszeniem ********* pomysł ściągać każdą grę i sprawdzać języki, bym chyba musiał mieć neta 2mb/s(=20mB/s a takiego chyba w polsce jeszcze nie ma) (nie 2mB/s bo to = 250kb/s)
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    glupie pytanie glupia odpowiedz... jezeli w opisach torrentow czy wstawek nie ma jakie sa jezyki to raczej sie inaczej nie dowiesz, no moze z komentarzy pod wstawka, i jezeli pisze multi 10, czy multi 12 to jest duze prawdopodobienstwo ze bedzie polski
     
  6. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @bololabich:
    Z tego co kojarzę zarówno polskie wersje CoD:MW2 jak i CoD:MW3 mają jedynie polskie napisy i angielską ścieżkę dźwiękową.

    CoD:MW2 zostało wydane przez: PTRG, UNKNOWN, SRT.
    CoD:MW3 zostało wydane przez: POLISH.VODKA oraz SRT.

    Każdy szanujący się operator telekomunikacyjny oferuje łącza 20 Mbit/s lub szybsze.

    @~adam34689:
    W którym miejscu w abgx360? :confused:
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    mówicie czytać opisy, tyle że zawsze piszą tylko ten język z jakiego jest gościu który to na neta wrzuca
     
  8. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a masz jakiś aktywny i szybki link? bo nie chce żeby mi się ściągało 150kb/s

    20 Mbit/s to może masz jak mieszkasz w warszawie a w mojej okolicy nikt nie ma więcej niż 2 mbit/s czyli 250kb/s bo nawet szybszego nie chcą zakładać bo SIĘ NIE DA
     
  9. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a poza tym 250kb/s to całkiem niezła szybkość (każdą grę jak na noc zostawię to rano już się ściągnie) w porównaniu do np: modemu bo modem to koło 10-30max kb/s idzie
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro tak, to pytaj w komentarzach. Nie masz innej możliwości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum