1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie laptopy mają dobre nagrywarki DL?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez glizda360, Kwiecień 20, 2009.

  1. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    Witam mam do was pytanie chciałbym kupić laptopa ale przydałby się razem ze smażarką płyt do x360.
    Dlatego proszę was o podawanie dokładnego modelu żebym znalazł na ceneo.pl

    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Notebooka wybierz w zależności od swojego portfela+adapter żeby podłączyć zwykła nagrywarkę Pioneer 215BK/216BK
     
  4. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
    Ja posiadam Samsung R560 z wypalarką tej samej firmy, jak na razie wypaliłem ok. 30 gier na x360 i z żadną nie było problemu. Po za dobrą nagrywarką lapek nadaje się do wszystkiego ;)
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Popieram.
     
  6. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Ej...albo ja mam coś z przeglądarką albo nie ten dział ?
     
  7. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    tak umieściłem temat w złym dziale sorry
     
  8. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Ja mam Toshibe Satellite A135-S4827 i jak na razie sprawuje się bardzo dobrze. Nagrałem już ponad 15 gierek i wszystko śmiga :)
     
  9. AGUARES

    AGUARES Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Nie chce nic mowic ale jak zamierzasz wybrac lapa po wypalarze to lepiej kup stacjonarke . Zrob to co ci powiedzial pan Akir19 . Wg mnie bedzie najlepiej
     
  11. wiecach

    wiecach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Toshiby nie polecam, jesli chodzi o moje doswiadczenia mam a200 z hd2600, w sumie zaplacilem 4k... 3 razy byla w serwisie (3 razy dysk plus przegrzewanie sie). A co do nagrywarki to kup adapter i normalna nagrywarke tak jak Ci wczesniej radzili ;)

    ps: co do mojego przypadku nie jest odosobniony... zapraszam na forum o notebookach i jakis temat o toshibach a200, ogolnie nie polecam lapkow z dyskiem toshiby
     
  12. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    A ja Toshibe polecam :) Z moją nie miałem jeszcze żadnego problemu a ma jż prawie 2 lata. Moja siostra też ma inną Toshibe już ponad 3 lata i też nie ma problemów z nią. Chyba że te problemy dotyczą serii a200.
     
  13. Kubus_76

    Kubus_76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz-Wielkopolska
    Ja mam Dell Latitude d630 i pali wszystko, że hejjjj Choć EMTEC wysiadają ogólnie nie polecam tych płyt przynajmniej z mojego doświadczenia...Pozdro
     
  14. AGUARES

    AGUARES Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Moja 3 toshiba i bez usterek wiec ta markę polecam każdemu możne ciebie trafiła sie jakaś felerna :D
     
  15. carramba

    carramba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie Toshiba A300 napęd TSSTcorp padł po 6 miechach. Nie polecam.
     
  16. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    ja mam samsunga R510 i wypalilem około 30 płyt (w tym nie tylko verbatimy) i wszystkie działają bez najmniejszego problemu.
     
  17. doberman

    doberman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wolne miasto gdańsk
    ja mam toahibe a 300-20v i polecam okolo 20 plyt wypalonych
     
  18. Kubus_76

    Kubus_76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz-Wielkopolska
    No ja właśnie w moim Dellu mam napęd TSSTcorp od roku i nie miałem z nim żadnych problemów Pozdro @ll
     
  19. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Ja też mam w mojej Toshibie napęd TSSTcorp i wszystko działa.
     
  20. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    DELL Studio 1735-nie do zajechania sprzęt(a i tak jakby co to jest gwarancja "biznesowa").OPTIARC 7640S wypala bardzo dobrze płytki,choć nie najszybciej i dość głośno.
     
  21. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    moj laptop ma dobrą nagrywarke
     
Wczytywanie...

Poleć forum