1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie lt potrzebne do Crysis

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gogetta, Lipiec 10, 2012.

  1. Gogetta

    Gogetta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanko czy gra Crysis pójdzie na lt 1.9 lub 1.91? Bo takie chyba mam konsole przerabiałem w wrześniu 2011r.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jedynka powinna poleciec
     
  4. Gogetta

    Gogetta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a 2 bo wcześniej została wydana na xboxa ?
     
  5. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Fakt, moje niedopatrzenie. mysle ze raczej nie powinno byc problemów;)
     
  6. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Crysis 1 nie poleci bo jest tylko grą Arcade co skutkuje tym, że albo kupujesz na xbox live, albo masz JTAG/RGH ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum