1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jakie LT w xbox?? - problem z iHAS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez borys.wkt, Maj 2, 2012.

  1. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    kupiłem ostatnio iHAS'a i próbuje nagrać gry XGD3 pod LT2.0, ale ciągle marnuje płyty.
    Zaczynam mniemać, że może ja nie mam nawet LT2.0 tylko niższy, ale jak to sprawdzić??
    Może Panowie macie jakiś pomysł jak sprawdzić jakie mam LT.

    PS
    iHAS przerobiony wg poradnika, a płyty verbatim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co się pokazuje jak właczasz gre?jaki masz dash?
     
  4. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pogazuje się napis zagraj w grę ale bez ikony, a jak włącze to obraz jest chwilowo czarny i wraca d str głównej konsoli
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdzałeś obraz abgx'em?
     
  6. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dopiero teraz i wyświetla mi:
    "game data was verified stealth wasn't veryfication failed"
    oraz
    "aborting autofix because writing is disabled, autfix failed, stealth is still unverified"

    wiem co to oznacza, ale nie wiem dlaczego to się pokazało
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale abgx 360 1.0.6 i na ustawieniu autofix level 3 . bo wygląda ,że patche nie dogrywa ci do danego lt. a czy masz lt 3.0/2.0 to musisz wiedzieć bo tak nigdy nic nie nagrasz poprawnie
     
  8. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myślałem że mam lt2.0, ale teraz zwątpiłem i myślę że mam niższe i nie wiem co zrobić aby nie niszczyć dalej płyt
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrywaj tylko gry xgd2 , w abgx360 przy nich nie pokazuje się topology blank na czerwono lub flash na lt 2.0/3.0 w zależności od napędu
     
  10. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :)) nie po to kupiłem iHAS'a, żeby nagrywać tylko xgd2 i myślę że byłoby to nielogiczne, prawda??
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie masz lt2.0 jak twierdzisz to ci nic innego nei zostaje na upragrade flasha napędu w xie
     
  12. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tofu212 tu chodzi o to że nie wiem jakie mam lt....
    Moze podpowiesz mi dlaczego wywala ten błąd w abgx'ie i od kiedy był wgrywany lt 2.0 to może na tej podstawie dojdę do jakiejś konkluzji
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponownie proszę o odpowiedź na pytanie: od kiedy był wgrywany lt 2.0 bo muszę namierzyć jakie mam LT. Początkowo myślałem, że przerabiałem konslę w listopadzie 2011, a po weryfikacji okazało się, że przerabiałem konsle we wrześniu 2011 - tyle że nie wiem jakie LT posiadam
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz LT 1.91. Wgraj LT 3.0, zgodnie z poradnikiem pod swój napęd: Artykuły
     
  17. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poszukuję kogoś kto wgra LT3.0 w okolicach Świdnicy

    jak w tytule
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  19. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
Wczytywanie...

Poleć forum