1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie macie Komputery :)

Temat na forum 'Off-Topic' rozpoczęty przez TymonPRO, Sierpień 1, 2008.

  1. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pochwalcie się jakie macie kompy!.Wiem że to forum o Xboxie 360 ale nikt bez komputera raczej by tu nie był.
    ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Miało nie być takich tematów, ale niech będzie... Od czasu do czasu może być trochę fun na forum :p
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    PROC:Intel core 2 Duo 2.66 GHz
    płyta GIGAbyte EP35-DS4 albo GBB36X
    RAM 2x kostka 2 GB = 3.5 GB po wszystkich :D
    Karta Grafiki(to już się utarło) 8600GTS (tak mi sie zdaje;)
    HDD SEAGATE 500GB ST3500320AS SATA II 32MB

    Spike przydał by sie temat "przybij żółfia" gdzie przybijamy żółwie a co 10 użytkownik jakoś go uśmierca oczywiście w takim temacie nie liczymy postów :] jeśli tak się da :]
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    już o tym była rozmowa:

    http://x360iso.org/index.php?topic=2933.
     
  6. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Procesor: AMD ATHLON X2 3800+
    Płyta: ASUS M2A-VM
    Pamięć: 1 GB 800Mhz PATRIOT
    Karta Grafiki: Geforce GALAXY 7900gs 1.2ns, 600/1800
    Dysk: 250 GB seagate 16mb cache - SATA II
    monitor 22" HP w2207h (HDMI)


    miałem go stuningowac :D tzn kupic cos 4 rdzeniowego ... ale na allegro zamiast kliknąc komputery i podzespoły to kliknąłem gry i konsole :D i tak oto pomyliłem działy na allegro i kupiłem konsolę :]
     
  7. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    No to ja:

    Procek: e8400 @4,27ghz 9x475, na nim freezer 7
    Płyta: ga-p35-ds4
    Pamięć: 2x 1gb kingmax 1066mhz 4-4-4-12 fsb:ram 1:1
    Karta: hd4870 512mb od Saphire
    Twardziel: Barracuda 250gb 7200rpm z jednym talerzem
    Monitorek: LG Flatron L1752S
    Zasiłka: Pentagram CAV-620-A12S

    Została mi jeszcze zmiana płyty głównej i mogę posadzić drugą 4870 :p. Już znacie moje hobby (czyt. wydawanie ciężko zarobionych pieniędzy w błoto.).
     
  8. kosciany

    kosciany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    W takim razie :D

    AMD ATHLON 3500+

    2.21 GH,
    1GB ramu,
    Wszystko co jestem w stanie powiedziec o moim blaszaku, nie lubie PC'tow jak widac :)
     
  9. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    wienc :-\

    celeron 3,2
    512 ram
    grafika geoforce fx5500
    płyta główna p4m80

    do grania tragedia :D
     
  10. Acer4ever

    Acer4ever Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Spike ładny sprzęt :D

    A mój jest taki "seryjny", miałem inwestowac w graficzną ale kupie chyba psp albo kiere do mojego x'a

    Proc : QCore2Quad Q6600
    Grafika: Nvidia GIGABYTE GF 8600 GTS
    2x 1GB 667 DDr
    250GB twardziel
    Głowna: jakaś z gigabyte .
     
  11. dawid_1990_04

    dawid_1990_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Proc: AMD X2 6400@3,5GHz Black Edition
    Płyta: Asus M2N-E
    Ram: 2x1GB Geil Black Dragon 800Mhz
    Grafa: BFG 8800GTS 512 700/2000
    Dysk: Barracuda 250GB
    Zasiłka: Chieftec 450W
    Chłodznienie : CPU:Zalman CNPS9500, 4xRevoltec Blue 80x80

    Sprzet do gier na PC ok, ale i tak tylko w CS na nim gram, a tak to na X360 bo rzadzi :>
     
  12. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Moj to taki... srebrny! z diodami! ;D
    http://www.hardware-mag.de/artikel/350/01.jpg <-- ten po lewej!

    CPU: 2,4ghz celeron
    Płyta: BIOSTAR u8768 DDR1 up to 266mhz, 2gb ram max, socket 478
    Ram: 256 266mhz + 512 elixir 400mhz (768ddr1)
    Grafa: Radeon 9550 256ram 128bit na ddr2 ~400/800 4 potoki jak dobrze pamietam^^
    Dysk: 160gb barracuda 7200prm
    PSU: 300W codegen
    LCD: LG flatron L1919S 8ms 19"

    Caly zestaw chlodzony dwoma wiatrakami z obudowy 2x120mm + jeden na CPU maly.
    System: XP SP 0 - 16 procesow^^
    SILKROAD na full detalach plynie^^
     
  13. poziomesia

    poziomesia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    A mój to
    Amd athlon 64 x2 dual core processor 5000+2.61 GHz
    2048 mb ram
    GeForce 7900gs
    Dysk 300 G sata
     
  14. Hakerpawel

    Hakerpawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Intel Pentium Dual CPU E2160 (1.6GHz @ 2.7GHz)
    2GB Ram
    GeForce 8800 GTS (512)
    HDD 300GB Segate.
    Monitor zwykły LCD 19'
    Komputera używam do grania tak jak i X'a, ale na szczęście mam osobno telewizor LCD do konsoli i monitorek do komputerka.
     
  15. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Intel core 2 Duo E8400 podkręcony do 3,7ghz z 3,00ghz
    4gb ram OCZ titanium 800
    Asus P5k Pro
    Seagate 500gb
    GF 9800GX2
    Corsair 620w
    monitor - LG Flatron l227wt
     
  16. deek

    deek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Core 2 Duo 3GHZ
    4gb ddr2 800mhz
    płyta Abit AB9
    GPU GF 7900gs (mam nadzieje że niedługo radeon hd 4850)
    Zasilacz 400w.
     
  17. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    A co mi tam... :)
    CPU: AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz@2,4Ghz
    MOBO: MSI K8N Neo4-F
    RAM: 512 MB DDR 333Mhz
    GRAFIKA: GeForce PALIT 7300GT GDDR3 256MB 128Bit 500/700@650/780Mhz
    ZASILACZ: 350W ?bezimenny? :)
     
  18. xboxxn

    xboxxn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Laptop Dell XPS M1730 :'(

    2 x GF8700 ( to tylko laptop wiec szalu nie robi )

    kocham go za karte Ageia PhysX ( karta ktora odciaza karte graficzna do obliczania tylko i wylaczenie fizyki ), takie gry jak GRAW2 pokazuja co to znaczy prawdziwa fizyka.

    Takiego lapka mozna bardzo tanio sprowadzic ze stanow, na allegro chodza po jakies 8000 koła :eek: co dla mnie jest zdzierstwem.
     
  19. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Athlon 3000+ 64.
    512ram good ram.
    Płyta główna Gigabyte.
    Brak obudowy :D
    Zasilacz 450w.
    Geforce 6600GT.

    Dlatego kupuje x'a :D
     
  20. frusty444

    frusty444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Proc: Intel Dual Core E2140 @ 2x3,4Ghz Karakorum
    Graf: 8800GT Vmod @ 770/1ghz Accelero X1
    ram: 2x1GB OCZ platinum v2.0 DDR2
    Pg: Foxconn P35a-s
    HDD: Seagate 320GB, 16 cache
    Zasil : OCZ stealhXstream 500w
    LCD: 22" Fujitsu Siemens 1680x1050 (wykorzystywany także do Xboxa)
    GRy: Crysis 1680x1050 high, średnio 45fps
    System: Windows SPEED XP 2008 edition

    Kiedyś komp służył mi do grania.... teraz tylko do nagrywania kopii zapasowych na xboxa :)
     
  21. karmel6

    karmel6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szprotawa
    Odp: Jakie macie Komputery :)

    Moja kolej ;D :
    Płyta: Jakaś Asusa ;)
    Procesor: Intel Core 2 Duo E6400
    Ram: 2x 512 MB Kingston + 1 GB Good Ram = 2 GB
    Karta grafiki: GeForce 7600 GT (niedługo zamierzam podkręcić)
    Nagrywarka: Jakaś tania LG (teraz tania... kupiłem ją za 200 zł :-X )
    Zestaw mysz i klawiatura: BenQ x730 (wygrałem w konkursie w CD-Action)
    Monitor: LCD 19' SONY
    To wszystko co pamiętam. Nie chce mi się grzebać w papierach szukając nazw producentów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum