1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie mam LT ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Twardziol, Wrzesień 8, 2013.

  1. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio zakupiłem xboxa lecz nie wiem jaka to jest przeróbka jakie L.T.
    Można to w jakiś sposób sprawdzić ??
    Z góry dzięki :watermelon:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a kiedy była konsola flashowana? i jaka data produkcji?edit wkładając do napędu płyty nagrane xgd3 pod lt 2.0 i xgd3 po lt 3.0 lub xgd2.
     
  4. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem w tych spawach zielony a pyzatym konsole kupiłem na allegro
     
  5. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    po xgd2 raczej nie sprawdzisz jakie masz lt, nagraj pod lt 2.0 lub 3.0 chyba ze masz lt1.1 to ci zadna nie odpali
     
  6. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale można w jakiś sposób sprawdzić jakie mam lt ?
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Nagrywając gre xgd3 pod LT3 lub LT2,na początek nagraj pod LT3 puszczając wczesniej obraz abgxem.
    Innego wyjscia niema,a tak wogóle napisz do sprzedawcy jakie miał LT
     
  8. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale moge grać w Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 to może coś zmieni ?
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy ma wogule lt tak. Musisz różnie nagrane płyty wkładać i testować lub wiedzieć kiedy konsola była flashowana. Podpowiedzią może być też jaki masz dash teraz? ustawienia dane o konsoli.
     
  10. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Puść plytke abgxem na opcji burned dvd i jak bedziesz miał czerwony komunikat the first sectors....to gra jest pod LT2.
    Jak bedzie Topology information was dowloaded succesfuly to pod LT3
     
  11. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde aktualnie jestem u babci więc nie mam jak sprawdzić :C
     
  12. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie pisz posta pod postem. A wstawka była pod jakieś lt? czy skanowałeś abgx? masz raczej lt 3.0
     
  13. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale już grałem w Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 i wszystko śmiga jak należy
     
  14. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak skanowałem abgxem nie miałem żadnego czerwonego napisu
     
  15. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To masz lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum