1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie mam LT ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sahara11, Marzec 27, 2012.

  1. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciał bym sie dowiedziec jaką mam wersje LT wiem ze takie tematy juz były ale nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Konsole przerabiałem w grudniu 2011 w serwisie nexus w łodzi a piraty które mi działają to np. crysis 2, Deus ex: human revolution, COD:MW3, BT 3, Assasin's Creed: Revolutions, Gears of War 3. Z góry dzieki za odpowiedzi i przepraszam że powtarzam temat ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak chodza ci gerasy to musisz miec lt 3.0
     
  4. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No chodzą troche się cięły ale chodzą dzieki kolego za pomoc ;)
     
  5. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Jeśli przerabiałeś po 24 to masz 3.0, a jak przed to masz 2.0.
     
  6. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No przerabiałem przed 24 ale Maniak123 napisał ze jak mi gearsy chodzą to mam LT3 juz nic nie kumam :p dokładnie przerabiałem 15 grudnia 2011 a tak konkretnie to chodzi mi o grę "Naruto Shippuden ultimate ninja storm generations" chce wiedzieć czy mi pójdzie czy nie i jakim poradnikiem mam sie kierować czy pod LT2 czy LT3.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie masz 3.0 bo 15 grudnia jeszcze nie bylo dostepne
     
  8. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    dokładnie - masz LT+2.0
    LT3 wyszło dokładnie z 24 na 25 grudnia (na Phaty a na slimy na początku tego roku, ale nie pamiętam dokładnie kiedy). więc jeśli zrobiłeś to przed świętami to na 100% masz LT2

    PS
    Jestem ciekawy ile cię skasowali za Fla..a? Miałem kolesia który pare lat temu kupił od nich premiumkę (z litkiem spoofniętym na samiego) i skasowali w tedy od niego 150 zł nie oddając napędu (liteona) - wał.
    Po wyjściu LT przyszedł do mnie abym mu zarzucił nowe FW (powiedziałem mu żeby poszukał sobie oryginalnego napędu bo ze spoofami są problemy. Więc koleś udał się do nich a ani go skasowali za goły napęd bez wgrania FW 200zł - kolejny wał (bo napęd był nie nowy tylko wyciągnięty z Xbox'ów w które wcześniej wkładali Samsungi)
    Osobiście nikomu nie polecam Sklepu NEXUS
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    TO ci źle Maniak123 napisał, bo lt3 oficjalnie pojawiło się 24 grudnia, więc sprawa jasna masz lt2 i poradnikiem pod ta przerobke się kierujesz.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  10. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mario1500 za przerobienie chcieli 150 zł ale utargowałem 100 zł :D Dzieki wszystkim za pomoc
     
  11. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    tylko nie mów że masz Xbox Phat, bo jeśli tak to i tak Cię skroili przynajmniej o 50zł
     
  12. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mario1500 szczerze mówiąc to już mnie to mało obchodzi czy mnie skroili czy nie chcę po prostu żeby mi gry działały :D
     
  13. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    OK rozumiem
    ale teraz już wiesz żeby do nich nie iść :D
    jest pełno ludków z forum w Łodzi którzy zrobią Ci to za max 50zł. Ja mieszkam w Kutnie i u mnie też brali oszołomy 100zł więc postanowiłem im to ukrócić i za "grubasy" biorę połowę tego, a klientów jest bardzo dużo (to samo tyczy się Slimek mniejszy koszt niż u "profesjonalistów").
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Każda gra działa na LT 2.0 i LT 3.0. Nagrywasz zgodnie z poradnikami pod odpowiednie LT:
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tu...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
Wczytywanie...

Poleć forum