1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jakie mi nowe gry pojda na extreme 1.4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez malyjoke, Maj 17, 2009.

  1. malyjoke

    malyjoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak w temacie dawno nie gralem na xsie ale mnie naszal ochota;p a zauwazylem ze jest juz extreme powyzej 1.5i pytam sie czy pojda mi jakies nowe gry teraz czy trzeba od nowa przerabiac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  4. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Prawie wszystkie, kilka gier nie dziala.
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    A mógłbyś powiedzieć jakie konkretnie gry mu nie pójdą, bo jeszcze o tym nie słyszałem, żeby jakaś nie działała.
     
  6. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    1.4 Ixtreme nie odtworzy ci gry która ma wave3. Musisz ją spatchować programem. Nie pograsz już online bo po takim spatchowaniu podlaczanie konsoli do neta=ban.
    Wave3 posiada każda obecnie wydawana gra. HAWX, Velvet assasin, Chronicles of Riddick mają wave3 chociaż wyszły już nawet dwa miesiące temu. A obecnie każda ma wave3. Bionic Commando, UFC Undisputed 2009, Sacred 2, mam wymieniać dalej?

    Podsumowanie: nie grasz online, mozesz patchowac gry programem który podany jest wyżej.
    Grasz online musisz przerabiać na 1.51(nie 1.5 tylko 1.51-final) lub wyżej.
     
  7. malyjoke

    malyjoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie gram online i nie zamierzam wiec mozesz mi powiedziec jak ma spatchowac gre po sciagnieciu jej ?
     
  8. zerthimon

    zerthimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    powiat Łękołowy
  9. adameklock

    adameklock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    ja mam pytanko, jak będę grał ze zmodyfikowaną grą bez podlaczenia do netu, a potem wlącze sobie gre z ix 1.5 i zaczne grac live to ban?
     
  10. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów

    no to jak spatchujesz to wszystkie ci pójdą, to więc we wszystkie sobie pograsz, czyli to co napisałem na samym początku

    adameklock - a ty umiesz czytać, bo już było napisane nawet w tym temacie
     
  11. malyjoke

    malyjoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy dbrze rozumiem te nowe gry maja wave 3 i jak spatchuje wtedy bedzie wave 2 ? i bedzie git ?
     
  12. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    tak dobrze rozumiesz
     
  13. malyjoke

    malyjoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze jedno pytanko czyli: jak sciagne gre daje potem iso do 3rd.wave.patch i po spatchowaniu nagrywam normalnie ten obraz na plytke ?
     
  14. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  15. malyjoke

    malyjoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagnelem resident evil 5 i sprwdzilem abgx360 i pisze 2wave czy moglby mi ktos powiedzic czy red, evil 5 nie jest w 3rd wave * potwierdzic ) to bede juz wiedzial pozdro :)
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  17. Piesnababy

    Piesnababy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Większość gier chodzi na iXtreme 1.4.
    Ale np. PROTOTYPE już nie , trzeba kombinować w IMGBurn.
     
  18. honda24

    honda24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wie ktos moze jak sprawdzic jaki Xtreme mam w konsli,kupiłem ja od typka i nie wiem jaki soft tam jest????
     
  19. kmmepl

    kmmepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można sprawdzić tylko poprzez rozebranie xboxa i podłączenie napędu do kompa innego sposobu niema
     
  20. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak nie masz 1.5.1 lub 1.6 to rób tak - ściągasz grę, wypakowujesz, przerzucasz przez abgx'a a potem przez 3wave pach i nagrywasz :) I śmiga


    Ja tak robie - nie mam żadnego problemu (mam 1.5)
     
Wczytywanie...

Poleć forum