1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie oprogramowanie do RGH, mam problem z grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krogulec75, Luty 18, 2013.

  1. krogulec75

    krogulec75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sytuacja wygląda tak:
    Mam Xboxa slim 4gb corona v2 przerobionego chipem squirt 360, dash w wersji 16202. Do Xboxa mam podłączony dysk twardy USB 250gb. Po uruchomieniu xboxa z dysku włącza mi się FSD w wersji 3.01 z polskim skinem. Niestety kilka gier odmawia współpracy. Minecraft działa tylko w trybie tutorial w innych trybach wykrzacza się podczas ładowania. Gears of war działa tylko gdy gram jako niezalogowany, gdy się zaloguję dochodzi tylko do ekranu wyboru poziomu trudności i na tym koniec :/ z H4 też miałem podobne problemy .
    Czyściłem pamięć,savy, cudowałem z opcjami, profilami- żadnego efektu.
    Chcę więc zmienić oprogramowanie może na niższą wersję fsd ? (W ogóle przy takim dashboardzie mogę wgrać inną wersję fsd?)
    Co powinienem zrobić jakie wgrać pliki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Odp: Jakie oprogramowanie do RGH, mam problem z grami.

    Jaką masz wersje dashlaunch'a ?

    Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. krogulec75

    krogulec75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie za bardzo wiem o co chodzi i gdzie tego szukać ale chyba Dash 3.0 Rev58
     
  5. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    żeby sprawdzić wersję DL po prostu odpal najnowszą instalkę (3.06), pokaże zainstalowaną wersję, jeśli jest niższa zaproponuje instalacje, gdy ta sama przejdzie do konfiguracji.
    Pytanie czy po zalogowaniu twój avatar jest widoczny, czy tylko szary cień avatara.
    Jeśli avatary nie są widoczne to zainstaluj odpowiedni $systemupdate (jeśli system 16202 to 16202)
    Przeinstaluj też FSD, aktualna wersja to 483 (skasuj stary i nagraj nowy, update czasem zawodzi)
     
  6. krogulec75

    krogulec75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem paczkę FSD z tutorialu od ESLORDA i wszystko działa :) wygląda na to że miałem uszkodzone FSD,
    bo podmiany samego dashlauncu nie pomogły.
     
Wczytywanie...

Poleć forum