1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie parametry gry pod soft?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez turbin, Grudzień 8, 2010.

  1. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    otóz zaniedługo przyjdzie do mnie Xbox, przerobiony, prawdopodobnie z ixtreme 1.1 LT. Moja nagrywarka może nagrywać płyty DVD+r DL. Tak więc chciałbym samemu wypalać sobie gierki. Wpadłem na pomysł aby już, jedną z moich ulubionych gier, ściągać. Będzie to NBA 2k11 (z tych linków -> Nba 2k11 (2010) - polish:Elite:board). Teraz mam pytanie, jak ją wypalić, co z nią zrobić aby moja konsola nie została zbanowana. Czytałem że trzeba wgrywać jakieś StealtPatche, skąd mam ściągnąć do tej gry tego spatcha? Aha, i po co w tym wątku -> http://xboxforum.pl/iso-f31/sprawdzanie-obrazu-iso-stealth-za-pomoca-abgx360-v1-0-2-a-6365.html, są te pliki 3rd Wave - Video_0E58FB9D.rar, 4th Wave - Video_1914211B.rar? Do czego one służą?

    Pozdrawiam,
    turbin

    Jak będę mieć jakieś pytania, a na pewno będą to się jeszcze popytam w tym wątku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    uuuu ... ixtreme 1.1 słąbo ,ściągnij abgx360 (sprawdz obraz), musisz przerobić grę (zmienić wave na wave 1) bo inaczej ci nie wszyta.
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  5. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Proponuje odrazu przerób albo daj do przerobienia na LT+ :) Nie ma sensu kombinować z patchami ;) Teraz przy grach z AP 2.5 nie ma to sensu , wcześniej jak ich nie było, korzystałem z iXtreme 1.5 i sobie patchowałem gierki, bo nie było sensu przeróbki na nowsze, bo nie jest to uciążliwe.
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystkie gry Ci będą chodziły bez niczego w takim razie (oprócz tych z AP25, tj: AC:B / NFS:HP / Fable3). Ściągasz (ściągaj scenowe release, które mają wszystkie niezbędne zabezpieczenie już razem z obrazem, niezbędne do "bezpiecznej" gry online) grę i nagrywasz ;) Nic nie musisz robić. Żeby chodziły Ci gry z AP25, musisz mieć zamiast LT1.1 LT+ :)
     
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie starczy, iXtreme 1.1 tylko wave 1 odczyta.

    Turbin mozesz sciagac ta gre, obraz jest ok.
     
  10. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A do czego są te pliki i czy dam radę zagrać na tym sofcie w NBA 2k11? Albo w NBA JAM?
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wave? Sa to partycje z avatarami.
    Musisz spatchowac te gry na wave 1 program 360 waves patcher.
     
  12. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli jak pobiorę tą grę nba 2k11, to najpierw sprawdzam ją abgx 360, a potem wklepuje w 360 Waves Patcher, zmieniam wave na 1, i wypalam też za pomocą tego programu?

    I jaki jest najonowszy, najlepszy i drugi najlepszy soft na x360? TEn iXtreme LT+, a przed nim co było iXtreme 1.6?
     
  13. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  14. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok, dzięki. W jakich cenach dostanę płyty DVD+R DL (bo na takie muszę nagrać, prawda)? Ile tak na oko kosztują?

    to że nic nie muszę zmieniać to w sensie tego wave??
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    turbin nie wiem czy sie dobrze zrozumielismy. Ty masz iXtreme 1.1 czy LT 1.1, bo to jest roznica.
     
  16. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płyty DVD+R DL Verbatim(bo najlepsze) , to za 10 płyt około 40 zł.;]
     
  17. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podałem tam link do aukcji, nie znam się na tym, ale w aukcji pisało "SOFT 1,1 LT".
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To przepraszam Cie bardzo, ale moj blad.
    iXtreme LT NIE WYMAGA PATCHOWANIA!
    Wiec wystarczy ze sciagasz gre i mozesz od razu grac. Z wyjatkie gier posiadajacych zabezpieczenie AP 2.5
    Jeszcze raz przepraszam, moj blad.
     
  19. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Na iXtreme LT działają wszystkie gry, nawet z AP 2.5, problemem jest jedynie wymóg aktualizacji i nowy dashboard.
     
  20. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie prawda. Na LT+ dzialaja wszystkie gry, na LT 1.1 te z AP 2.5 nie rusza.
     
  21. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Na LT+ działają z AP 2.5 na LT nie działają z AP 2.5 chyba że to metodą "trzy dashy" ale nie sprawdzałem tego bo nie mam obecnie przerobionej konsolki
     
Wczytywanie...

Poleć forum