1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jakie plomby? [falcon arcade z 03.2008]

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez soundlover, Lipiec 11, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. soundlover

    soundlover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    jaka plomba powinna być pod przednim panelem w falconie arcade z 03.2008? niektórzy piszą, że mają w papierową inni, że foliową srebrną.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba na panelu jest papierowa, a na napędzie srebrna.
     
  4. soundlover

    soundlover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    na napędzie napewno jest srebrna, a ta obok włącznika?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak nie byla w serwisie to ponizej wlacznika srebrna z napisem Microsoft
     
  6. soundlover

    soundlover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    niebyła w serwisie i teraz chciałem ją wysłać ze względu na awarie, ale niemam wogóle tej plomby przy włączniku.
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Niestety, bez plomb nic nie zdziałasz.
     
  8. soundlover

    soundlover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    pozostaje odkupić od kogoś, tylko niewiedziałem czy papierową czy tą srebrną.
     
  9. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    ja wiem ja wiem.... powinny być plomby... microsoftu :D:D:D
     
  10. kenczi

    kenczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    gimbus

    Panowie ...
     
  11. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    Mi sie wydaje ze tam powinna być srebna taką widziałem w serwisie. Moge sie mylić bo nie wiem jaki tam był rok.
     
  12. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
  13. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    No ja widziałem srebną .Ale napisałem że moge sie mylić.
     
  14. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Temat wyczerpany. Przenoszę i zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum