1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie plyty ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Hefalump, Lipiec 9, 2010.

  1. Hefalump

    Hefalump Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakie plyty sa najlepsze do nagrywania gier na xboxa ? Slyszalem, ze Verbatim. Ale troche one kosztuja, wiec chce sie dowiedziec czy sa jakies tansze plyty godne polecenia ? Jesli mozna to prosze o linki na allegro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kapioli

    Kapioli Banned

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    verbatimki sa najlepsze i nie warto oszczedzac na plytkach. sa jeszcze omegi, ktore sa tansze, ale gwarantuje Ci ze po jakims czasie uzytkowania, xbox nie bedzie czytal plyty
     
  4. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    4zl to duzo? kupuj Verbatimy.
     
  5. Kapioli

    Kapioli Banned

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    hehe, ja place po 5 :) ale popieram Cie w 100% :)
     
  6. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    1zł lub 2zł zaoszczędzisz a później będziesz miał problemy, kupuj verbatim'a ja płace po 5zł i nie miałem żadnego jeszcze problemu, wszystko elegancko się nagrywa, a konsola odczytuję.
     
  7. StiflerX

    StiflerX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kosmos ^^
    4 zł ? Chyba na allegro .
    Ja nagrywam EMTEC DVD+R Double Layer i zawsze działą wszystko cacy tyle że ja za nie daje około 16 zł w MM... ( albo mnie robią w balona , albo nie wiem : D ) { POLECAM } ^.^
     
  8. djpeterman

    djpeterman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupuj tylko verbatimy. Inne to lipa. Wcześniej korzystałem z omegi- gierki działały ale odniosłem wrażenie ze się wolniej ładowały niż te nagrane na verbatimach.
     
  9. grzesiu1991

    grzesiu1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatim jest dobry u mnie w mieście 5 zł najtaniej za sztuke. Nagrywam tez na Supertec za 3zl. i raz na omedze żadnej nie uwaliłem, zależy tez od nagrywarki, prędkości zapisu no i czy wgrywasz gry na dysk, bo wtedy płyta jest tylko potrzebna do rozruchu.
     
  10. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Plyta jest malo wazna. Liczy sie naped w konsoli i nagrywarka. Ktos kiedys wymysli, ze tylko Verbatimy i teraz gimby powtarzaja... To taki sam mit jak to, ze nic nie mozna robic jak sie plytka nagrywa.
     
  12. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ... Bo ten mit zrodził się w czasach kiedy RZECZYWIŚCIE się nic nie dało robić , przespaceruję się do zakamarka wyciągnę kochanego amd 1.0 ghz 256 sdram 133 mhz i gf 2 mx i jak włączysz wypalanie to saper zacznie się ciąć , zależy od kompa i tyle...
    A co do płyt jak już się jest piratem to nie przesadzajmy , Verbatimy są po prostu już sprawdzone i tyle , nikt się na nich nie zawodzi mi jeszcze żadna płyta nie padła na nich... przez płyty , a nie napęd...
     
Wczytywanie...

Poleć forum