1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie posiadam lt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mimkowaty, Lipiec 15, 2012.

  1. Mimkowaty

    Mimkowaty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kilka miesięcy temu bylem przerobić konsolkę 360 slim, po przeróbce koleś który mi to robił powiedział ze to jest przeróbka 3.0, po miesiącu zauważyłem ze kilka gier mi nie chodzi które pożyczałem od kumpli, wiec poszedłem z powrotem do gościa i powiedziałem co mi na duszy leżało. Odpowiedział mi ze pewnie mam przeróbkę lt 2.0 i dlatego większość gier mi nie działa. Wiec co ja w końcu mam za przeróbkę? jak to sprawdzić? nie będę mu znów zanosił bo będzie chciał kolejna kwotę za aktualizacje przeróbki a co się okaże mam najnowsza i tylko kasę mi zabierze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Proste wlacz nowa grę, jak napisze plyta nie obslugiwana
    Masz lt.2.0 i musisz wydac kase na nową

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Koledzy moze mieli gry przygotowane pod lt 2.0 a te nie pójdą na 3.0, najlepiej sciagnij gre xgd3 i przepusc przez najnowszy abgx (1.0.6) i nagraj, jesli odpali masz 3.0

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jak kolega wyzej najlepsze wyjscie,moze nagrane gry od kumpli sa pod LT2.0 to zapomnij ze pojda ci na 3.0
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Lub jeszcze prościej zapytaj jaka przerobke mają koledzy :p jeśli 3.0 i u nich działa to Masz 2.0 a jeśli oni mieli 2.0 to ty Masz 3.0

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum