1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie RGH kupić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxxGeForcexxx, Czerwiec 12, 2014.

  1. xxxGeForcexxx

    xxxGeForcexxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moja konsola to corona a dash to:2.0.16756.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    O co Ci chodzi, chcesz kupić chip żeby zrobić RGH ? Chcesz sam robić RGH czy dajesz do serwisu ?
     
  4. xxxGeForcexxx

    xxxGeForcexxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o to że chcę kupić RGH jak najtaniej
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dalej nie odpowiedziales :p szukasz jaki chip kupic i samemu zrobic rgh, czy szukasz taniego serwisu, ktory to zrobi?
     
  6. RGHmc

    RGHmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dobczyce
    jak chcesz sam robić, to polecam xrun360. A jak chcesz, żeby zrobił to ktoś za Ciebie, to zapraszam ;)
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Chip + Programamator/Czytnik + NIEWIEDZA i nieszczęście gotowe więc może cię to drogo kosztować. Nawet jak się uda to za klamoty zapłacisz jakieś 100zł. Za a raczej od 129zł koledzy z forum ci ładnie na gotowca przerobią.
     
Wczytywanie...

Poleć forum