1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie slimy obsługują lt 3.0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez adriano_2009, Październik 24, 2012.

  1. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Witam :)
    Tak jak w temacie: jakie napędy od slimów obsługują flasha, a jakie nie? Czym się kierować przy kupnie slima, by móc zainstalować lt.30/rgh? Jakie roczniki będą obsługiwać? Nie chcę zakładać nowego tematu więc się zapytam na jakim dashu maksymalnie można zrobić rgh i czy na każdym slimie?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Lt do sierpien 2011 ,po tym terminie rgh lub xkey,wasabi. Chyba max czerwiec 2012. Chodzi zeby dash byl nizszy niz 15xxx
     
    1 osoba to lubi.
  4. tommyfp

    tommyfp Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pytanko do was

    czy na płycie TRINITY (konsola MFD: 22.08.2011) da się zrobić LT+ 3.0??
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  6. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    A jaki jest koszt w przybliżeniu tego? Bo jeśli duży to chyba nie warto przerabiać takiego napędu, tylko kupić litka 16D2S
     
  7. kierszniak

    kierszniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prośba o pomoc

    WWitam słuchajcie mam taki dylemat i niewiem co wybrać
    Chce kupić xboxa i rozważam dwie takie opcje:
    - kupić xboxa slima najlepiej z dwoma padami i przeróbka lt 3.0 za jakieś 800zł
    - kupić xboxa elite z dwoma padami i może przeróbka za jakieś 500zł i do tego kinect za 300zł

    i teraz tak czy różnica między dwiem a wersjami ogranicza się do mniejszego wyglądu i wiekszej pojemności dysku w przypadku slim czy jest coś jeszcze, typu lepsza grafa, łatwiejsze podłączenie kinecta itp
    W przypadku slima przeróbka jest wiele droższa i o co musze się pytać oprócz daty produkcji?
    Dodam że ja nie gram w internecie

    Słuchajcie szukałęm odpowiedzi na te pytania długi czas ale że nie moge znaleść to pozwoliłem sobie napisać tego posta

    Dzięki za poświęcony czas
     
  8. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Slima mozna spokojnie za 500~600 zł znalezc, poszukaj dobrze. Róznice to: wyglad, zupelnie inna plyta glowna, mozliwosc laczenia sie wifi, latwiej polaczysz kinect, mniej wydziela ciepla, cichszym wydajniejszy (jednak w grafice zadnej roznicy nie ma gry na xboxa elite czy na slima sa takie same, w zwiazku z tym grafa taka sama). Wiecej usb pozatym masz w slimie, wyjscie cyfrowe dzwieku. Jak nie grasz na necie rozpatrz rgh na elicie, bo na razie chyba na slima nie ma rgh. Pozatym elite to zwykły stary xbox z czarna obudowa i padem. O co musisz sie pytac w zwiazku z lt.3.0 na slimie napisane powyzej w komentarzach. Polecam ci ogolnie kupic slimka
     
  9. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    mozna zrobic rgh na slima:biggrin:
     
  10. tommyfp

    tommyfp Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli reasumując.... mając Xboxa w wersji slim (który został wyprodukowany w okolicach sierpnia zeszłego roku) i ostatni albo przedostatni dashbord, na obecną chwilę nie da się przerobić konsoli?? Ani RGH ani LT
     
  11. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Mam slima 2010-9-24 z najnowszym dashem. Czyli mogę zflashować LT 3.0 ?
    Aha i jeszcze jedno jeśli nie posiadam tej nagrywarki ihas to pogram w najnowsze gry ? Na xbox live też raczej chciałbym grać.
    Dzięki za wyrozumiałość.
     
  12. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    możesz wgrać LT+ 3.0 a co do live to nagrywarka ci się przyda.
     
  13. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz, bylo napisane na samej gorze. Ja sam nie mam ihas, jakos idzie grac w te gry,ale czesto sie zacina pod pozorem brudnej plyty. Ciezko sie gra bez ihasa z xgd3. Sam planuje sobie kupic. Co do live nie musisz kupowac nagrywarki zeby cie nie zbanowali, wiec pod tym kontekstem nie patrz.
     
    1 osoba to lubi.
  14. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Odp: Jakie slimy obsługują lt 3.0

    Myślałem ze w gry nagrane zwykła nagrywarka nie da się online grac. Czyli działa granie single i multi tylko żeby nie mieć żadnych komunikatów i scinek to lepszy ihas?

    O zbanowanie mi nie chodzi bo jak zechcą to zbanuja tylko o poprawne działanie.

    Wysłane z mojego SGH-I777 za pomocą Tapatalk
     
  15. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    bezpieczniej grać na XBL na kopiach wypalonych iHASem, i to właśnie o bana tutaj chodzi. Gra wypalona zwykłą nagrywarą też pójdzie na Multi..
     
  16. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Z zabezpierczeniem xgd3 niemrawo bedzie gra chodzic, ludzie raczej tylko dlatego Ihasa kupuja zeby gry z xgd3 dzialaly, i ze mniejsze ryzyko bana, ale raczej sie teraz nic nie slyszy o banach
     
  17. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Odp: Jakie slimy obsługują lt 3.0

    Dzięki za odpowiedź. Czyli warto kupić tego ihasa bo nic nie muli.
    Można na was liczyć.
    Dzięki

    Wysłane z mojego SGH-I777 za pomocą Tapatalk
     
  18. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jakie slimy obsługują lt 3.0

    konsola z dnia : 2011-09-01
    Czy cos ruszylo juz z Lt?
    Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  20. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jakie slimy obsługują lt 3.0

    Wybacz ale nie rozumiem nic z tego ;(

    Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Jakie slimy obsługują lt 3.0

    Ltu jest w testach. Jak chcesz lt to szykuj koło 300zl

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum