1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie ustawienia do wypalania LT 3.0 na IHAS 124-04 DU?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fudzi, Styczeń 12, 2013.

  1. fudzi

    fudzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żory
    Witam!
    Ja bede mial IHAS 124-04 DU na komputerze PC ktory ma tylko 512MB ram

    Jakie ustawienia mi polecacie?
    Bufor ma chyba tez zaleznosc ile jest ram'u w komputerze nie?

    Czy zastosowac ustawienia ze strony z C4E's BurnerMax?

    Wypalal bede na: Verbatim DVD+R DL 8x Wyprodukowane w Signapurze
    Te ustawienia ustawiam w IMGBURN w Change Advanced Settings po wybraniu (MAM ihas 124-04 DU) LiteON
    Kod:
    Force Hypertuning – Enabled
    Online Hypertung – Disabled
    Smartburn – Enabled
    Overspeed – Enabled
    OPC history – Do not clear
    Bufor jaki ustawic? 256?
    
    BOOKTYPE ma byc: LiteON FOR DVD+R DL MEDIA - EEPROM
    
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  4. tomekm250

    tomekm250 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy udalo ci sie nagrac cos ta nagrywarka?? Pytam bo mam ihas 524 D wiec to bardzo podobna nagrywarka a nic nie nia nagrac.

    I jak wejsc w te ustawienia:

    Force Hypertuning – Enabled Online Hypertung – Disabled Smartburn – Enabled Overspeed – Enabled OPC history – Do not clear Bufor jaki ustawic? 256? BOOKTYPE ma byc: LiteON FOR DVD+R DL MEDIA - EEPROM

    Pozdrawiam
     
  5. fudzi

    fudzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żory
    napisane jest jak te ustawienia daje, po prawej na dole w rogu jest taki przycisk poszukaj, nagrywarki jeszcze niemam - zamowiona
     
  6. fudzi

    fudzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żory
    Moze sie ktos wypowiedziec kto ma wersje DU i mu wypala?
     
  7. niuniek24w

    niuniek24w Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wypala. Zamówiłem rewizję B. Na 10 nagranych płyt wszystkie chodzą.Przy D na 10 nagranych ruszyła 1.
     
  8. fudzi

    fudzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żory
    Ja mam wersje D i wypala wszystko :)

    Ustawienia:

    Force Hypertuning – Enabled
    Online Hypertung – Disabled
    Smartburn – Enabled
    Overspeed – Enabled
    OPC history – Do not clear
    Bufor I/O device: 512MB (mam 2GB ramu)

    BurnProff i OPC.
     
  9. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    Ja mam DU i mi wypalała na bufforze 512 , booktype z eprom, reszta standart imgburn , a ogolnie to jest loterja , dlatego kupiłem rev. B
     
  10. fudzi

    fudzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żory
    Booktype mial byc bez eeprom - bo to nie wersja B.
     
  11. transo

    transo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Panowie i Panie.
    Mam problem.
    Zakupiłem nagrywarkę Ihas 124D, jakiś rok temu.
    Poczytałem , poczytałem i odpaliłem BurnerMax, ImgBurn i śmigała aż miło. 100% gier chodziło. A nagrałem ok 50szt.
    Obecnie miałem zasyfiony komputer więc zrobiłem formata.
    No i ponownie BurnerMax i ImgBurn + ustawienia ( próbuje już trzecie jakie znalazłem). I 7 płyt do kosza.
    Logo gry w dash'u się pojawia ale jak odpalam to po 5sekundach wyskakuje dysk nieobsługiwany czy nierozpoznany...
    Tak jak pisałem wcześniej próbowałem już z trzeba ustawieniami z różnych forum.
    Sciągnąłem nawet aktualizację oprogramowania Ihasa - 8L0A.
    Nadal du** :-(.
    Doradzcie coś.


    Jest postęp. Udało mi się nagrać kilka starszych tytułów... udało się, gry chodzą.
    Ale chce nagrać np. batmana, wolfa i znów to samo. Płyta nieobsługiwana.
    Nikt nic nie poradzi?

    Dziś kolejna być może ważna uwaga...
    Batman, tóry wcześniej nie chodził (nie chodzi nadal) ale spróbowałem go zainstalować na konsole... i idzie do 100% :-////////
    Ale niestety gra nie rusza.
    Wydaje mi się że coś jest nie tak z jakimś sektorem rozruchowym.
    W dashu jest miniaturka, klikam, i kręci 5sekund i wyskakuje płyta nieobsługiwana a gra się instaluje do 100% na konsoli... Ciekawe.
    Nikt nie używa 124DU? Jakie macie ustawienia obecnie ludzie.
    Podajcie chociaż ktoś jak nagrywacie na tej nagrywarce nowe gry...
     
  12. niuniek24w

    niuniek24w Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlatego ja sprzedałem swoją D i kupiłem B. To jest loteria po prostu. Od zakupu B nie straciłem żadnej płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum