1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakie wave obsługuje Lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arek Bara, Grudzień 16, 2012.

  1. Arek Bara

    Arek Bara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Młynica, Poland
    Tak jak w tytule . Proszę o odpowiedz !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Jakie wave obsługuje Lt 3.0

    Wszystkie to chyba oczywiste ze najnowsza przeróbka obsłuży Stare zabezpieczenia :p

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  4. Arek Bara

    Arek Bara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Młynica, Poland
    dzięki za odpowiedź.I czyli jak chce na grac gre z wave 6 to nie musze nic pathować ??
     
  5. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Nie nie musisz. Jednak lepiej by było jak byś każdy obraz gry przepuszczał przez ABGX'a 360:) Wiadomo bezpieczniej na live
     
  6. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Jakie wave obsługuje Lt 3.0

    Nie, nie musisz Ale dla pewności i spokojnego snu:p puść obraz przez najnowszego abgx z ustawieniami z forum,w temacie nagrywanie gier pod lt3 masz pokazane co i jak

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  7. Arek Bara

    Arek Bara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Młynica, Poland
    dzięki za odpowiedź.I czyli jak chce na grac gre z wave 6 to nie musze nic pathować ??
     
  8. Arek Bara

    Arek Bara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Młynica, Poland
  9. mario.ck

    mario.ck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skąd wziąść waves do abgx 360

    Skąd mogę pobrać waves'y, najlepiej odrazu pakiet, do abgx 360, pobrałem abgx'a z jego strony , ale za chol...e nie mogę pobrać stamtąd 1st-13th & 15th-17th Wave. Co zrobić. Czy najnowszy wave jest potrzebny do poprawnego działania abgx'a?
     
  10. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wave to chyba już czas przesły najnowszy abgx i kazda gra smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum