1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakiego Kupić Xboxa ? z jakim LT 2 czy 3 ? nowy/ używany ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koper1305, Styczeń 3, 2012.

  1. koper1305

    koper1305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Witajcie, jestem zielony w sprawach Xboxa dlatego zgłaszam się do was o pomoc, Chciał bym kupić Xoxa 360 najlepiej w którego miał bym zamiar grac na piratach nie zależy mi na grze Online.
    mam zwykła nagrywarkę lg w komputerze którą chciał bym wpalać płytyki..

    teraz prośba do was proszę doradźcie mi jaką wersje Xboxa kupic, czy nowego czy używke, czy wartko kupować już używke przerowbiona, jak tak to z jaka wersja konsoli i Lt 2 czy 3
    ponoć w wersji LT 3 i z grą nagrana zywkłą nagrywarką nie można kopiować na dysk Xboxa czy to prawda ?

    oczywiście chciał bym grać na w nowości które mogł bym smaodzielnie wypalić. jak i starsze gierki..
    Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz czy na LT 3 nie można żadnych gierek instalować nagrywanych zwykła nagrywarką czy tylko nowości, każda gierke trzeba patchować czy tylko Newsy.
    wiem że tematy były już poruszane ale naprawde jest ich mnóstwo i nie moge znaleźć nic konkretnego a chciał bym się wreszcie zdecydować na zakup konsoli.

    Pozdrawiam i licze na wyrozumiałość a zarazem pomoc. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koper1305

    koper1305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Tyle osób na forum, a taka cisza.. naprawde nikt nic nie pomoże ? :(
     
  4. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    kup sobie elite jasper(płyta główna od 2009r) 120 gb a jak chodzi o lt to 3.0 bo itak bedzie wymagane w przyszłości. A jak chodzi o instalacje gier na dysk to prawda musisz zaopatrzyc sie w ihasa
     
  5. koper1305

    koper1305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Dzięki wielkie, dobrze że nagrywarka to nie wielki koszt z tego co widzę,
    a na lt 3 trzeba patchować wszystkie gierki czy tylko nowości, odrazu pozwolicie że pozwole się zapytać skąd pobierać patche ?
    macie na myśli tą nagrywarke http://allegro.pl/nagrywarka-cd-dvd-liteon-ihas124-i2026933316.html
    czy jakiś konkretny model ?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Najlepsza opcja to SLIM najlepiej z 2011 przerobiony na LT+3.0 i najlepiej na czipie Winbond.
    Cichutki napęd, bezawaryjny, a winbond zapewni ci otwartą furtkę gdybyś kiedyś chciał sam zaktualizować flash napędu.

    Gry pod LT+3.0 pat****e nowy ABGX360 v.1.0.6
     
  7. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zeby instalowac gry na dysku nie trzeba miec ihas'a ja nagrywam gry na nagrywarce w laptopie w img wychodzi ze obraz za duzy ale mimo to wypala sie gra normalnie i na dysku sie instaluje bez problemu wiec nie wiem po co ten ihas
     
  8. koper1305

    koper1305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Czyli patchować tylko trzeba nowsze gierki pod LT 3.0 ?
    Starsze moge bezpośrednio wypalać przez Ihasa i bd hulać ?
    czy wszystko pat****emy bo nadal nie rozumiem.

    I jeszcze jedno warto kupować Slima używanego z allegro, czy lepiej nie ryzykować nie mówie koniecznie o przerobionym.
     
  9. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
  10. koper1305

    koper1305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
  11. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dolaczam sie do pytania czy wszystkie gry na lt 3.0 trzeba patchowac czy mozna te stare norlamnie imgburnem z pliku .dvd
     
  13. wwwsss

    wwwsss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kup używany najlepiej niegrzebany, przynajmniej będziesz miał wybórjaki napęd jest w środku (po kształcie tacki bez żadnych wcięć po bokach LiteON którego można przerobić). Ja kupiłem nowego i wylosowałem Hitachi bez możliwości przeróbki. Spójrz na allegro ile jest prawie nowycch tylko wypakowanych, ja swojego też pogoniłem koledze któremu nie zależało na przeróbce.
    Kupiłem ponad rocznego niegrzebanego slima 4GB z napędem LiteOn 272 za 600 dokupiłem dysk 320GB w promocji RTV EURO AGD za 250 zł w komleceie jeszcze był kod do pobrania Lego Star Wars.
    Krótko jeżeli chcesz przerobić - używka slim ze względu na pewność co do napędu. O FAT zapomnij chyba że nie przeszkadza Ci przydźwięk lecącego samolotu odrzutowego i wyczekiwanie na RROD. Slim to cisza i (podobno) niezawodność.
     
Wczytywanie...

Poleć forum