1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jakiego pendrive kupic ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez milosz0306, Lipiec 27, 2012.

  1. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    jako pendrive kupic abym mogl go uzywac jako dysk w X bo mam w domu jednego i go X nie chce skonfigurowac . Jakiego pewnego polecacie ?

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Każdy działa max 16gb . W ustawienia pamięci masz w konsoli i robisz pendraka pod xa

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    jakos zrobilem tak i dalo ze nie moze zostac skonfigurowany... Firma jegoo takeMS

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  5. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Ja mogę używać nawet 4GB. Trzeba go tylko sformatować.
    Jak chcesz kupić jakiegoś pendrive to polecam Kingstona są bardzo wytrzymałe ;)
     
  6. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ja mam 2gb nie potrzebny i chcialem go dac do x360 no to jest pusty wiec dsje go do X daje ustawienia pamiec masowa wyboeram go i daje zeby skonfigurowalo . Jednak wyskakuje ze nie moze zostac poprawnie skonfigurowany .

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  7. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Próbowałeś innego pena konfigurować?
     
  8. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    nie.bo mi szkoda .

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  9. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    No to jak nie sprawdzisz to masz problem, bo stawiam, że coś jest z twoim pendrivem :D No ale rób co chcesz... Ja na twoim miejscu bym sprawdził :)
     
  10. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ale w kompie go normalnie czyta
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Fat32 ma być.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  12. momos

    momos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jw. sformatuj go i użyj FAT bo pewnie na NTFS jest teraz.
     
  13. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    No właśnie ;) Ja mam 1GB z jakąś reklamą :p Ale chodzi .
     
Wczytywanie...

Poleć forum