1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakiego X360 Elite wybrać?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djseban, Styczeń 1, 2010.

  1. djseban

    djseban Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    Witam
    Mam pytanie, otóż po krótkim okresie użytkowania PS3 stwierdziłem, że ta konsola po prostu mi się nie podoba. Chciałbym ją sprzedać i kupić X360 Elite.

    Zależy mi, aby X360 był nowy, i był tzw. przerabialny, gdyż ponoć, niektórzy na allegro twierdzą, że nowe X360 są nieprzerabialne. Pytanie moje jest następujące - czy brać pierwszego z brzegu Elite (tzn. czy każdy jest przerabialny), czy muszę wyselekcjonować z Allegro konsolę przerabialną?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    W tym momencie każdy jest przerabialny :) Bierz jaki Ci odpowiada.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wszystkie wersje napędu są przerabialne . jedynie najnowsze napędy liteon v 3 są nieco droższe w przeróbce gdyż wymagają lutowania .
     
  5. djseban

    djseban Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    Zastanawiam się nad opcją uprzedniego wydobycia DVD-Keya i wgrania go do innego napędu? Czy z tym lutowaniem chodzi o wydobycie DVD-Keya, czy wgrywanie flasha? Jeżeli o wydobycie, to nie widze sensu zabawy w takie pierdoły ;d. Chodzi mi też o zachowanie gwarancji.

    Pozdrawiam
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A jaki to ma sens ? Jeśli chcesz podłączać np. przerobiony napęd aby pograć w kopie a oryginalny aby pograć online to może się nie udać i możesz itak bana dostać a wtedy i tak stracisz gwarancję. Więc albo przerabiasz i liczysz się z kosztami za ewentualne naprawy lub nie przerabiasz i masz gwarancję .
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Koszty za naprawe ??? Podobno jasper już tak się nie psują. Najlepiej to kup pograj troche na oryginałach i jak ci sie nie spodoba live to przerób i nigdy się już nie podłączaj do neta. Na dzień dzisiejszy wszystkie napędy są przerabialne.
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Chodziło mi o ewentualnego bana i koszty odbanowania konsoli . Bo faktycznie o przegrzanie w nowych modelach nie ma się co zbytnio martwić .
     
Wczytywanie...

Poleć forum